Presunúť na hlavný obsah

Žena plná skrytých talentov: Takto prekvapuje kontroverzná Emma Smetana, pre ktorú je dcérka prioritou

Zahraničné celebrity

Z bohémskej moderátorky a kontroverznej českej celebrity, Emmy Smetany, je dnes štýlová matka, ktorá nezaháľa ani na materskej. Naopak, ešte len teraz ukazuje svoje skryté tromfy a žiari po boku svojej rodiny.

Mnohí doteraz vnímali Emmu ako arogantnú a povýšeneckú celebritu, ktorá chce silou mocou pútať na seba pozornosť. Ona sama je však originálna a jedno samé prekvapenie. 

Mohlo by vás zaujímať: Viete, čomu sa venuje partnerka Leoša Mareša? Táto sexi brunetka je našou obrovskou inšpiráciou!

Matka dievčatka s nezvyčajným menom

Emma je dokonca už aj mamou malej slečny, ktorú pomenovala naozaj netradične, za čo si vyslúžila ďalší posmech od českého bulváru. Hoci má Lennon Marlene Haj Smetana len pár mesiacov, Emma nezaháľa a snaží sa aj naďalej pracovať. Ako však prednedávnom priznala v šou Jana Krausa, prioritou je Lennon a všetko ostatné sú len aktivity popri nej. No ako vidieť na jej instagramových fotografiách, malá Lennon si na šoubiznisové prostredie zvyká tiež odmala. 

Šťastná po boku tohto muža 

Zohraná dvojka je však Emma aj so svojím partnerom a otcom dcérky Lennon, Jordanom Hajom, ktorý má rovnako zmiešané korene ako ona, konkrétne palestínsko-české. Ako na instagrame aj prezradila, vo vzťahu je veľmi spokojná a šťastná. Konkrétne k tejto fotografii napísala: „Rodičia. Takto som si to kedysi predstavovala a takto to teraz naozaj aj je... Ďakujem, láska.“ 

Čítajte tiež: Štýlová kráska od susedov strháva pozornosť! Plavovláska rozvíri vlny šoubiznisu všade, kde sa objaví

Z bulvárnej celebrity solídna speváčka

Materskú dovolenku si Emma vypĺňa aj tak, že vydala svoj prvý spevácky album, pri ktorom jej pomáhal aj jej partner. Hoci jej v tomto smere príliš nefandili, opäť prekvapila, pretože jej album pokladajú kritici za naozaj profesionálny. Tak Emma koncertuje aj s malou Lennon. 

Moderátorkou opäť

Profesie moderátorky sa však nevzdala a dnes okrem spievania aj moderuje na českom publicistickom videokanále DVTV, kde dokazuje, že sa nebojí dávať aj otázky na telo, dokonca v cudzích jazykoch. Vyštudovaná politologička Emma nielenže vie po anglicky, francúzsky, ale aj po nemecky, dokonca sa dohovorí aj ďalšími jazykmi. Aj takto sa pripravuje na rozhovory popri staraní sa o dieťa. 

Neprehliadnite: Krásna Češka akoby vypadla z oka slávnej hviezde: V tomto všetkom sú si známe dámy podobné!

Emma je však výnimočná aj v tom, že ju nezaujíma, čo si o nej myslia. Ide si za svojím, a čo možno niektorí pokladajú za drzosť, iní nazývajú originalitou, osobnosťou. Nech je to ako chce, Emma ešte určite nepovedala posledné slovo, práve naopak.  Nechajme sa teda prekvapiť.