Presunúť na hlavný obsah

Neuveríte, akému športu podľahli tieto krásky: Na čo nedá dopustiť Adriana Lima, Gigi Hadid, či Cara Delevingne?

Feminity

Verte nám, že takto ste tieto celebritné, nežné krásky ešte nevideli! Viete, čomu vďačia za dokonalú postavičku? Zabudnite na jógu, spinning, či jogging. Tieto baby veru vedia, čo je to pot a drina.

Mohlo by vás zaujímať: Tajomstvá príťažlivosti Carrie Bradshaw, ktoré sa od nej môžeme učiť: Pre toto bola pre pána Božského stále nedobytná

Môžu sa pochváliť telom bohyne. Vyzerajú totiž neuveriteľne sexi a nenájdete na nich takmer ani gram tuku. Ak ste si mysleli, že za ich perfektnou figúrou sú drastické diéty, mýlite sa. Tieto krásky nedajú dopustiť na niečo celkom iné - BOX. 

Adriana Lima

Sexi topmodelka sa boxu venuje už niekoľko rokov a nedá naň dopustiť. Podľa nej je to jediný spôsob, ako si nielen vytvarujete telo, ale udržíte svoju váhu rovnakú bez toho, aby ste zásadne obmedzovali svoj jedálniček. 

Gigi Hadid

Gigi box miluje, nakoľko je to vraj jediný šport, pri ktorom na svojom tele vidíte okamžite výsledky. Navyše to nie je nejaké rutinné cvičenie, ale pri každom tréningu ju niečo nové prekvapí. A práve to táto kráska miluje. 

Bella Hadid

No keď už sa dala na box Gigi, nasledovala ju aj jej sestra Bella. Sympatická topmodelka je známa svojou rebelskejšou povahou a tým, že miluje adrenalín. A práve ten si naplno užíva pri tréningoch boxu. Vždy prosí svojho trénera, aby ju nešetril a snažil sa viesť hodinu na rovnakej úrovni ako s profesionálnymi boxérmi. 

Cara Delevingne

Anglická modelka a herečka Cara Delevingne je boxu verná už takmer štyri roky. Na hodiny chodí dvakrát do týždňa a okrem toho sa venuje už len jóge. Vie však, že viac pre svoju postavičku robiť nemusí. A o výsledkoch jej športových aktivít nemožno rozhodne pochybovať. Vyzerá naozaj skvele!

Inšpirujte sa: Najkrajšie myšlienky zo seriálu Sex v meste, v ktorých sa nájde každá žena: Tieto sme si zapamätali najviac!