Presunúť na hlavný obsah

Odlišujú sa v toľkých veciach a predsa sú kamarátky: Toto spája Evu Longoriu a Victoriu Beckham

Zahraničné celebrity

Už niekoľko rokov tvoria nerozlučné duo a jedna bez druhej sa na akciách či priateľských stretnutiach objavia len málokedy. Sú iné, avšak niečo ich spájať musí, no nie?

Victoria navrhla Evine svadobné šaty

Síce nešlo o prvú svadbu herečky Evy Longorie, tentokrát sa o jej zorganizovanie pričinila aj samotná návrhárka Victoria Beckham. Nielenže svoju najlepšiu priateľku v tento významný deň sprevádzala, navrhla jej dokonca aj jej vlastné vysnívané svadobné šaty. Nie každý sa môže pochváliť niečím podobným, no samotná Victoria sa vyjadrila, že jej bolo cťou ušiť Evine vysnívané šaty a podpísať sa tak aspoň malou troškou na tomto významnom dni. A my musíme dodať, že také niečo sa nedá nazvať nijako inak ako skutočne nesmiernym priateľským gestom.

Inšpirujte sa: Victoria Beckham oslávila 44. narodeniny: Neverili by ste, aká tradícia jej sviatok sprevádza každý jeden rok

 

@evalongoria the most beautiful bride.I am honored to have created your wedding dress 

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Krstná mama malej Harper

To však ani zďaleka nie je všetko. Významné udalosti tieto dve krásky zdieľajú skutočne neustále a okrem svadieb stoja jedna pri druhej aj pri niečom tak významnom ako je narodenie dieťaťa. Všetko spoločne zdieľajú do takej miery, že sa krásna Eva stala krstnou mamou najmladšieho dieťaťa Victorie a Davida, malej princeznej Harper. Už teraz je jasné, že si tieto dve krásavice majú čo povedať a v budúcnosti sa ich puto ešte zosilní. Ktovie, či sa aj Victoria stane krstnou mamou Evinho očakávaného dieťatka.

Nenechajte si ujsť: Victoria Beckham svojej Harper vštepuje jednu dôležitú vec: Každá mama by mala vo svojej dcérke podporiť toto

Rozumie si aj s ostatnými deťmi či rodinou

Skvelé priateľské puto má však Eva Longoria aj pokiaľ ide o ostatné Victoriine deti. S najstarším Brooklynom sa nestíha predbiehať v tom, kto má na Instagrame viac sledovateľov a s manželom Davidom si tiež veľmi dobre rozumejú. Dokonca až natoľko, že samotná Eva nemohla chýbať ani na oslave jeho štyridsiatky, kde si večer užívala v spoločnosti všetkých bývalých členiek známej skupiny Spice Girls.

 

How did this happen?

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria),

Venované Eve

Možno majú na veľa vecí iný pohľad a nikto by nepredpokladal, že sa z nich stanú tak skvelé priateľky, tieto dve dámy však neustále dokazujú, že ich spája naozaj vzácne puto. Naposledy to Victoria dokázala krásnym gestom, keď svoju novú kolekciu topánok jar/leto 2018 obohatila o kúsok červených lodičiek s názvom Eva Pump, ktoré tak nesú meno krásnej Longorie. Čo sa dá pokladať za jasnejší prejav skutočného priateľstva? 

Mohlo by vás zaujímať: Sexi Eva Longoria je v radostnom očakávaní: Pochválila sa milým videom a takto jej to s bruškom pristane

Milujú beh a jogu

Obe krásky zbožňujú šport a udržiavanie si fit postavy patrí medzi základ ich každodennej starostlivosti o svoje telo. Síce Eva sa práve pripravuje na pôrod svojho malého drobčeka, obe dámy stále spája obrovská vášeň k joge a behu. Victoria sa netají tým, že si každé ráno zabehne niekoľko kilometrov a Eva sa najradšej ponaťahuje niekoľkominútovou dávkou power jogy. Zdá sa, že oba športy im prinášajú zaručené výsledky, čo poviete?