Presunúť na hlavný obsah

Dáma Müllerová, Haydu za hviezdu a iné: Známe Slovenky ukázali skvelý vkus, sexepíl a poriadnu dávku šarmu!

Slovenské celebrity

Bratislavské módne dni navštívili aj tieto známe Slovenky. Niektoré neprekvapili a naopak, niektoré doslova svojím oblečením vyrazili dych. Pozrite sa, ako funguje "vzťah" medzi slovenskými ženami a módou!

 

Soňa Müllerová

Soňa Müllerová opäť nesklamala a stavila na svoju osvedčenú čierno-bielu klasiku. Zaujímavý strih bielej sukne lahodí jej postave a celkový „look“ pôsobí veľmi decentne a zároveň ležérne. Táto farebná kombinácia má svoje miesto v každom ročnom období a pri každej príležitosti.

Aneta Sedlmair – Parišková

Čierne mini by mala mať v skrini každá žena. Sú vhodnou voľbou na spoločenské udalosti, čo moderátorka veľmi dobre vie. V šatách zvýraznila svoje prednosti a ukázala pekné nohy. Nič nepokazila ani čiernymi lodičkami a kabelkou.

Karin Haydu

Táto krásna žena má rozhodne čo ukázať. V bielych šatách sa dostali do popredia jej prednosti a Karin Haydu bola jedna z najkrajších žien večera. Pekný detail v podobe leopardích lodičiek pôsobí príjemne a oživil tak jednofarebný outfit rovnako, ako výrazné nechty.

Mária Čírová

Ružové voľné šaty speváčke veľmi pristanú. Pekne ukážu jej štíhly pás a vyniknú i dlhé nohy. Ležérny účes, veľké náušnice a výraznejší make-up boli v tomto prípade správnou voľbou, pretože Mária vyzerala úžasne.

Alžbeta Ferencová

Exotická kráska predvádza svoj cit pre módu každým jedným modelom. Ani tento raz nesklamala a úzke nohavice doplnila rafinovaným bielym topom s volánikmi. Skvelým doplnkom je v tomto prípade kabátik, ktorý so sebou priniesol punc elegancie a luxusu.

Ivana Kičikoleva

Táto modelka rozhodne má čo ukázať. V priliehavých šatách sa pochválila dokonalou postavou a taktiež ukázala dlhé nohy. Zlaté flitre sú momentálne veľmi trendy, čo Ivana naplno využila vo svoj prospech.

Petra Ficová

Krásna fotografka zaujala na prvý pohľad. Pri tejto zaujímavej modrej farbe pekne vynikla farba jej vlasov a zvýraznila ženské črty. Netradičný vzor na šatách ju urobil neprehliadnuteľnou a určite patrila k najvýraznejším dámam večera.

Mária Zelinová

Moderátorka módnej televízie a modelka Mária Zelinová, vie ako na to. Tento outfit je vynikajúcim výberom vzhľadom na jej ultra štíhlu postavičku. Vrch je pokrytý veľmi moderným vzorom a zaujímavá sukňa s vysokým pásom opticky moderátorku predlžuje.

Zuzana Haasová

Červeno-čierna kombinácia asi nikdy neopustí ženský šatník. Červené nohavice herečke pristanú a čierne sako rafinovane odhaľuje jej pokožku. Zuzana svoj šarm podčiarkla červeným kvetom pripnutým na saku.

Ktorá z týchto krásnych Sloveniek je podľa vás najlepšie oblečená?

spolu hlasovalo 1624 ľudí