Presunúť na hlavný obsah

Vďaka tejto žene má náš najlepší cyklista Peter Sagan šťastný život: Jej podpora je na nezaplatenie

Slovenské celebrity

Hovorí sa, že za úspešným mužom stojí milujúca žena. V prípade Petra Sagana to platí stopercentne.

Svoje súkromie novomanželia pred médiami príliš neodhaľujú, napriek tomu láska na pretekoch z oboch zaľúbencov žiari tak, že je ťažké ju prehliadnuť.

Prečítajte si: Manželia Saganovci pár mesiacov od rozprávkovej svadby: Známej dvojici to veľmi pristane aj v súkromí!

Peter sa vo viacerých rozvoroch priznal, že do svojej manželky Katky sa zamiloval postupne, a možno aj práve preto im to spolu už viac ako tri roky tak dobre funguje.

Katka je typ rozumnej ženy, ktorá nemá potrebu zaplavovať sociálne siete vlastnými fotkami, a preto sú každé ich spoločné fotografie vzácnosťou. Na fotografii, ktorú len nedávno Peter uverejnil, je vidno, že si novomanželia svoj spoločný život dokonale užívajú.

Hoci má Peter na pretekoch okolo seba veľké množstvo žien, a fanúšičiek, jeho srdce patrí len jedinej. Práve Katka je pre Petra počas pretekov tou najväčšou podporou. Dokonca až tak, že ona sama sa stala súčasťou marketingového tímu, ktorý nášho úspešného cyklistu podporuje.

Mohlo by vás zaujímať: Zamilovaný športovec žiari po boku tejto krásky: Fešného cyklistu zmenila láska k misske na nepoznanie!

Katka má okrem krásy aj iné prednosti. Jednou z nich je inteligencia, a aktívny prístup, ktorý vyvíja počas práce v rodinnom podniku, ktorý mimochodom sponzoruje aj samotného Petra. Vzájomná podpora je základ, na ktorom dvojica postavila spoločný život. My im samozrejme držíme palce.