Presunúť na hlavný obsah

Očarujúca Dominika Cibulková ozdobou Fashion LIVE! Slovenská tenistka zažiarila v sexi outfite

Slovenské celebrity

Úspešná slovenská tenistka Dominika Cibulková si nenechala ujsť módne podujatie s názvom Fashion LIVE!, ktoré sa tieto dni odohráva v Starej tržnici. Nás ohúrila štýlovým outfitom, v ktorom doslova zažiarila.

Módna udalosť Fashion LIVE! prilákala do Starej tržnice všetkých milovníkov módy. Medzi známymi osobnosťami nechýbala ani svetová tenisová špička Dominika Cibulková, ktorá je taktiež známa pre svoju vášeň k módnym vychytávkam. Pozrite sa, ako jej to pristalo!

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Jakub Polanka predstavil kolekciu SS18 a zahájil tak unikátny projekt Fashion LIVE! 2017

Hviezda večera

Veľkolepé podujatie odštartovala prehliadka známeho dizajnéra Jakuba Polanku, ktorý predstavil svoju novú kolekciu na jar/leto 2018. Medzi pozvanými hosťami  nechýbala ani svetoznáma tenistka Dominika Cibulková. Do priestoroch starej tržnice vstúpila v bielom outfite, v ktorom okamžite strhla pozornosť. Výzor slovenskej tenistky bol jednoducho úchvatný!

Neodolateľne sexi!

Dominika mala na sebe model z dielne samotného návrhára Jakuba Polanku, ktorý bol oficiálne prvým dizajnérom na Fashion LIVE! Ako správna klientka odprezetovala jeho krásnu tvorbu a musíme priznať, že jej to nesmierne pristalo. Biele úpletové šaty odhaľovali jej vyšportovanú postavu a sexi opálený vzhľad!

Osobný stylista

Spoločnosť jej robil osobný stylista Andrej Kusalík, ktorý stojí za zrodob všetkých jej veľkolepých stylingov. "Pre Dominiku som zvolil model z dielne Jakuba Polanku. Išlo o úpletové minišaty, ktoré som sa rozhodol doplniť plexisklovou kabelkou Chanel a topánkami z rovnakého materiálu. Myslím si, že išlo o odvážny model ktorý si zaslúži nosiť sebavedomá osobnosť a tou Dominika bez pochyby je," prezradil nám Andrej Kusalík. Dlhoročná spolupráca známej tenistky a slovenského stylistu sa odzrkadľuje na vydarených lookoch, ktoré Dominika vždy prezentuje. Takto im to spoločne pristalo!

Ako sestry

Módnu udalosť si nenechala ujsť ani mama známej tenistky, ktorá nás svojím výzorom naozaj prekvapila. Rozžiarená pleť a mladistvý vzhľad Dominikinej mamy len dokazuje, že dobrá genetika je v ich rodine naozaj darom. Spoločne pôsobili skôr ako dobré kamarátky alebo sestry.

Inšpirujte sa: Okúzľujúce Slovenky na Fashion LIVE!: Elegantná Lucia Hablovičová, Dominika Cibulková opäť bodovala

Neprehliadnuteľná!

Profesionálna tenistka je nielen úspešnou hráčkou na kurte, ale aj veľkou milovníčkou módy v súkromí. Pôvabná blondínka patrila k neprehliadnuteľným ženám módneho podujatia a v bielom looku doslova žiarila! Tento štýl jej naozaj veľmi svedčí a my sa už teraz tešíme, čím novým nás opäť inšpiruje.