Presunúť na hlavný obsah

Z prirodzene krásnej Nicole Kidman botoxová atrapa: Čo priznáva a čo stále tají?

Zahraničné celebrity

Niektoré ženy jednoducho nezvládajú starnutie. A vtedy prichádza botox ako riešenie ich problémov. Jednou z nich je aj Nicole Kidman, ktorá na svoj botoxový koktail mladosti už nedá dopustiť, hoci odmieta priznať.

Najskôr botox odmietala, napokon sa k nemu priznala

Pred pár rokmi sa Nicole Kidman na verejnosti vyjadrila, že ona neodsudzuje, ak sa žena rozhodne ísť pod nôž. Nebolo tomu až tak dávno, čo hrdo vyhlasovala: „Ak mám byť úprimná, som kompletne prírodná. Nemám nič spravené na mojej tvári. Jednoducho sa neslním a nefajčím. Starám sa o seba. A som na to veľmi pyšná“, povedala pre marieclaire.com. A nebolo to ani tak dávno, čo odmietala aj akýkoľvek botoxový zásah na svojej porcelánovej tváre. No v roku 2013 začal bulvár špekulovať o možnom zásahu botoxu, pretože jej tvár bola opuchnutá, ale zrazu veľmi napätá a oči viac vypúlené. O niečo neskôr sa k nemu naozaj aj pre huffingtonpost.com priznala: „Skúsila som množstvo vecí, šport aj zdravú výživu, veľa vecí, ktoré nezabrali a skúsila som aj botox, ale nebolo to nič pre mňa. Teraz už konečne môžem pohnúť svojou tvárou.“

Čítajte tiež: Gény alebo nenápadná plastika? Tieto krásky vyzerajú za posledných 10 rokov rovnako!

Nebola to žiadna jednorazová záležitosť

No podľa posledných jej fotografií z finále súťaže American Idol, kde sprevádzala svojho manžela, Keitha Urbana, s ktorým má aj dvojičky, sa zdá, že pre Nicole nebol botox jednorazovka. Miesto prirodzeného úsmevu paparazzov šokoval jej zvláštny úškľabok na opäť opuchnutej tvári, ktorej čelo bolo bez jedinej vrásky.  Strhla tak na seba vlnu všetkej nechcenej pozornosti. Ona sa však na túto tému rozhodla opäť mlčať.

Čo na to plastickí chirurgovia? 

Podľa vyjadrení plastických odborníkov pre hollywoodlife.com, si Nicole dala streknúť botox do celej tváre, pretože ako väčšina starších žien sa bojí, že jej tvár stratí na plnosti a začne sa scvrkávať. „Ak sa dá len toľko botoxu, koľko má, potom je výsledok pozitívny, avšak u Kidman to museli s injekciami prehnať, pretože namiesto mladistvo pôsobí už neprirodzene. Dokonca doktor musel použiť príliš veľa výplne na lícne kosti a pod oči, pretože oči vyzerajú teraz menšie než v skutočnosti herečka má.“ Všetci svorne tvrdia, že jej bol botox aplikovaný nesprávne a vo veľkom množstve. Ktovie, či je takto spokojná aj sama Nicol a či si nabudúce radšej nepremyslí, či botox opäť použije alebo nie.

Nenechajte si ujsť: Roztomilé dvojičky Olsenové sa na seba viac nepodobajú: Jednu z nich zmenila plastika na nepoznanie

Myslíte si, že má Nicole botox a že to naozaj prehnala?

spolu hlasovalo 375 ľudí

Áno
347
Nie
28