Presunúť na hlavný obsah

7-dňová výzva, ako sa čo najrýchlejšie zbaviť faldíkov na bokoch: Stačia tri minúty pohybu denne a k tomu tieto tipy!

Zdravie a relax

Objemnejšie boky alebo ľudovo povedané „faldíky“ na bokoch trápia najmä teraz v lete mnohé z nás. Mnohé aj hľadáme spôsoby ako sa ich zbaviť čo najrýchlejšie. Ak sa tento problém týka práve vás, potom vyskúšajte túto výzvu...

Hovorí sa, že širšie a plnšie boky sú znakom zdravej a plodnej ženy. Hoci väčšina mužov dnes zastáva rovnaký názor a žena typu krv a mlieko aj v oblasti bokov je pre nich oveľa žiadanejšia, my ženy pri pohľade do zrkadla vidíme len faldíky, ktorých by sme sa rady zbavili. Preto máme pre vás 7-dňovú výzvu ako sa zbaviť tuku na bokoch za pomoci týchto tipov rýchlo a „bezbolestne“, aby ste za týždeň mohli vystavovať krivky, ktoré chcete. 

Mohlo by vás zaujímať: Efektívne cvičenie na vnútorné stehná! Stačí 15 minút každý deň a výsledok uvidíte čoskoro

1.    Pite vodu, pozor nie sódu!

Samozrejme máme na mysli čistú a najlepšie 2 a pol litra denne. Hydratácia je základ. Pozor! Ak chcete zameniť čistú vodu za sódu, majte na pamäti, že sóda obsahuje buď neželané cukry alebo umelé sladidlá. 

2.    Zbohom príliš spracovaným potravinám a fastfoodom

Práve tie sú plné sodíka a rafinovaného cukru, ktoré našim bokom neprospievajú. Rovnako sú počas tejto 7-dňovej výzvy neprípustné rýchle občerstvenie. Radšej si varte samy a vyberajte zdravšie varianty. 

Čítajte tiež: 21-dňová výzva pre štíhle bruško do plaviek: Toto je zoznam jedál a krátke cvičenie na doma!

3.    Tri malé hlavné jedlá a dve až tri občerstvenia za deň

Jedzte hlavné jedlá o veľkosti päste trikrát do dňa a medzi nimi si doprajte občerstvenie v podobe ovocia, zeleniny, orechov, chudých bielkovín a nízkotučných mliečnych výrobkov.

4.    3minútové cvičenie na boky denne 

S úpravou stravovacích návykov máte 50 percentnú šancu na úspech. Avšak, ak do toho zapojíte aj pohyb a správne mierené cviky na boky, potom máte zaručených plných 100 percent. 

Neprehliadnite: 28-dňová výzva na premenu vášho brucha: Spaľovač brušného tuku, ktorý zaberá najrýchlejšie

VIDEO: Toto video vám ukáže ako prísť k atraktívnejším bokom. Stačia 3 minúty denne, ktoré doplníte stravovacími tipmi hore a výzvu naplníte k vašej spokojnosti.