Presunúť na hlavný obsah

Účinný zábal proti celulitíde, na ktorý nedáme dopustiť: S pomocou týchto trikov sa jej do leta určite zbavíte

Chudnutie a diéty

Krásnu pokožku bez celulitídy si viete vyčarovať aj doma. Stačí, ak budete dodržiavať tieto postupy a podrobíte ju doma vyrobenej anti-celulitídnej kúre.

Sezóna odhalených nôh je v plnom prúde. Ak vám však k bezchybnej postave chýba práve čistá, jasná pokožka bez celulitídy, neváhajte a skúste si pripraviť domáci zábal. Nielenže pokožku prekrví, ale prevonia ju aj nezabudnuteľnou vôňou škorice. Stavte na domáci postup a viete, že v tejto kúre nie sú žiadne chemické látky ale zdravie, ktoré sa prenesie aj do vašej kože.  

Prečítajte si tiež: Dlhé roky bojovala s celulitídou, napokon ju takto porazila: Rozhodla sa o svoje tajomstvo úspechu podeliť

Škorica je anti-celulitídny zázrak

Voňavá korenina, ktorá je každoročne ozdobou Vianoc by nemala z vášho dohľadu zmiznúť ani pred nadchádzajúcim letom. Škorica má totiž pozitívne účinky na pokožku, spevňuje ju a vypína. Pôsobí na tukové ložiská, ktoré prehrieva a pomáha vyplaviť zásoby tuku spod našej kože. Tiež vie rozprúdiť lymfu a viditeľne zlepšiť stav pokožku.

Na domáci zábal budete potrebovať iba 3 suroviny

Takto pripravený zábal proti celulitíde si viete kúpiť v lekárni, avšak prečo si ho nevyrobiť doma, keď je taký jednoduchý. Stačí ak si v hrnčeku zohrejete hrnček mlieka. Do teplého mlieka primiešajte lyžicu škorice a pár kvapiek olivového oleja. Túto kúru používajte na svoje stehná či bruško 2 krát do týždňa. Vždy ju nechajte pôsobiť okolo 20 minúť. Aby ste znásobili účinnosť aktívnej škorice, zabaľte si požadované partie do potravinovej fólie. Tak docielite teplo, ktoré pokožka potrebuje na aktívne spaľovanie tukov.

Tieto pravidla určite dodržujte

Ak sa chcete pred letom účinne zbaviť celulitídy, určite nezanedbávajte pitný režim. Dostatok vody rozprúdi bunky a dodá im energiu. Snažte sa každú hodinu vypiť aspoň pohár vody alebo bylinných čajov. Ak bude mať telo dostatok tekutín, vás metabolizmus bude rýchlejší a tuky sa nebudú ukladať do celulitídy.  Tiež nezabúdajte na zdravý životný štýl a množstvo ovocia, ktoré s vašou stravou dokáže spraviť zázraky. 

Mohlo by vás zaujímať: Cviky pre sexi guľatý zadoček do leta: Prestaňte sa vyhovárať a začnite ešte dnes!

Kúpeľ tiež nie je na zahodenie

K celulitíde neodmysliteľne patrí detoxifikácia organizmu. Aby ste z tela odplavili nadbytočné toxíny, doprajte si horúci kúpeľ s dvoma hrsťami morskej soli. Pozitívne účinky sa dostavia už v krátkej dobe. Výmyslom nie je ani masírovanie inkriminovaných partií prúdom vody. Pri sprchovaní si na stehná či bruško striekajte striedavo teplú a studenú vodu. Robte tak krúživými pohybmi. Práve tepelné rozdiely pomôžu k spevneniu a vyhladeniu pokožky.