Presunúť na hlavný obsah

Vtipná fotodokumentácia: Romantické výroky, o ktorých nám Walt Disney klamal!

Zábava

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo by bolo, keby sme vyrastali na rozprávkach, ktoré nekončia "happy endom"? Pravdepodobne by sme nečakali celý život na princa, ktorý keď príde, náš svet sa zmení. Walt Disney nám dal extrémne veľkú nádej, pokiaľ ide o spriaznenú dušu či veľkú lásku.

 

Láska na prvý pohľad je normálna vec

Malá morská víla sa zaľúbila do človeka na prvý pohľad. Ťažko povedať, či za to mohol ten pohľad alebo more, v ktorom plávala, no každopádne, hneď ako ho jej krásne oko zbadalo, bolo to jasné. Milovala ho od prvej chvíľky. Čo však z toho, keď aj tak spolu nezostarli?



Každé dievča prebudí princ

Keď vás niekto otrávi, nezúfajte. Určite niekde existuje niekto, koho bozk vás prebudí a budete spolu šťastne žiť až do smrti. Nezabudnite sa preto každý deň poctivo líčiť a pekne obliekať, pretože nikdy neviete, kedy „to“ príde.



Aj „netvor“ v sebe ukrýva dobrú dušu, len mu treba dať čas a pusu

Nevadí, že je niekto hrbatý alebo kyklop. Dokonca ani nevadí, že je zviera. Láska predsa nepozná prekážky. Netrápte sa preto, ak sa zamilujete napríklad do svojho psa, či hrocha v ZOO. Skutočná láska všetko prekoná!



Jeden tanec stačí

Načo hľadáme toho pravého a absolvujeme niekoľko desiatok kávičiek a disko večerov s pánmi „dokonalými“? Disney nás naučil, že stačí jediný tanec, aby sa do nás zamiloval. Takže dámy, šup zavolať prvej láske z tábora, kde ste na besiedke tancovali na pesničku z Titanicu.



Hviezdy nám splnia naše sny

Nie je potrebné, aby sme pracovali a snažili sa splniť si svoje sny, nech už sú akékoľvek. Chcete viac zarábať, mať krásne auto, alebo si prajete, aby váš vyvolený opätoval vaše pocity? Nesmúťte! Jednoducho otočte hlávku k nebesám a poproste hviezdy.

Ak potrebujeme predstierať, že sme niekto iný, aby sme na niekoho zapôsobili – len do toho!

Čo na tom, že sa niekomu nepáči napríklad vaša práca? Jednoducho povedzte, že ste letuška alebo celé dni iba testujete tie najlepšie autá sveta. Síce sa na vás potom nahnevá, ale srdiečko ho opäť privedie za vami a všetko bude tak, ako má byť.