Presunúť na hlavný obsah

Krásne Slovenky v civile: Ema Müllerová zaujala kožuštekom, priateľka hokejistu ukázala bruško

Slovenské celebrity

Nielen na spoločenských udalostiach sa vedia Slovenky ukázať v tom najlepšom svetle. Tieto krásky tento raz predviedli, že aj v súkromí sú štýlové a dokážu zaujať.

Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová je elegantná v každej situácii. Aj bežnému outfitu dokáže dodať niečo, čo z nej robí doslova hviezdu. Zemité farby jej veľmi pristanú a sako krásne obopína štíhly driek. Tenisky na podpätku sú momentálne trendy a Andrea ich dokázala skombinovať naozaj na jednotku.

Ema Müllerová

Dcéra známej moderátorky Ema Müllerová (vpravo) si s módou perfektne rozumie. Je známa svojimi čierno-bielymi outfitmi a ani tento raz od svojej obľúbenej kombinácie neupustila. Klasické cigaretové nohavice obohatila o výrazný kúsok v podobe bieleho chlpatého kabátika, ktorý jej veľmi pristane.

Lucia Slaninková

1. Vicemiss Universe 2013 Lucia Slaninková stavila na vrstvenie, ktoré je v tomto ročnom období veľmi vítané. Mohutný šál a niekoľko vrchných dielov pôsobí s jemne odhaleným bruškom naozaj šmrncovne. Metalické odlesky, ktoré ponúkajú zlaté tenisky, pôsobia veľmi sviežo.

Mária Zelinová

Moderátorka a modelka Mária Zelinová je známa svojím vynikajúcim vkusom. Vždy, keď sa objaví v spoločnosti, jej outfit patrí medzi tie naj. Inak tomu nebolo ani počas bežných dní, kedy stavila na príjemnú sivú farbu, ktorá sa jej hodí k svetlému odtieňu vlasov. Veľmi nás bavia aj štucne, ktoré zvolila do členkových čižmičiek. Čo hovoríte vy na tento príjemný jesenný outfit?

Daniela Christová

Daniela Christová (vľavo), dcéra prvej miss Česko-slovenska Ivany Christovej, taktiež stavila na klasiku v podobe čiernej a bielej farby. Košieľka z padavého materiálu nechala pekne vyniknúť Danieline štíhle nohy v cigaretových nohaviciach. Čierna kabelka cez rameno dodala celému outfitu sympatickú mladistvosť, čo je v brunetkinom prípade naozaj vítané.

Ktorá Slovenka má podľa vás najlepší štýl?

spolu hlasovalo 1415 ľudí