Presunúť na hlavný obsah

Známa Slovenka čoraz viac prekvapuje: Odkedy vstúpila do šoubiznisu sa vypracovala na sexi kosť

Slovenské celebrity

Je mladá, krásna a nič ju neodradí od toho, čo chce robiť. Po tom, čo vstúpila do sveta šoubiznisu neustále svojím vzhľadom prekvapuje, veď posúďte sami!

Modelka a moderátorka módnej televízie Fashion TV Jana Mutňanská sa zviditeľnila po prvý raz už v speváckej súťaži Superstar. Už vtedy zaujala svojím vyspelým vzhľadom, no v súčasnosti je z nej veru poriadna sexi kosť.

Hoci začínala táto kráska spevom, netrvalo dlho a svoj dar od Boha v podobe krásy zužitkovala a prihlásila sa do súťaže krásy Miss Universe 2010. V tom čase predviedla naozaj skvelú figúru a svojou krásou i vystupovaním naozaj zaujala. Napokon si vybojovala status moderátorky prestížnej módnej televízie Fashion TV, v ktorej pôsobí dodnes. „Drive“, aký má táto mladá slečna sa len tak nevidí a práve chuť pracovať a obklopenie všetkým, čo ženy milujú, ženú túto krásku vpred. 

Z obyčajného dievčaťa sebavedomá kráska

Pózovanie a vystupovanie pred objektívom fotoaparátu má Janka jednoducho v krvi. Svet modelingu a módy ju však natoľko ovplyvnil, že dnes svojimi outfitmi naozaj prekvapuje. Moderátorka je vždy o krok vpred a neváha do jedinečných nadčasových kúskov zakomponovať vždy nejaký výraznejší alebo extravagantnejší prvok. Rovnako je to aj s jej vizážou. Zatiaľ čo v minulosti preferovala jemnejšie líčenie, aktuálne siaha čoraz viac po výrazných sýtych rúžoch. Tie dokonale rozžiaria jej tvár a sú akousi čerešničkou na jej celkom výzore.

Keď tmavá farba prebije blond

Moderátorka patrí medzi tie typy žien, ktorým pristane tmavší odtieň farby. Hoci si v minulosti vyskúšala svetlohnedú až takmer blond, na atraktivite jej to nepridalo. Práve naopak, modrooká kráska vyzerá lepšie s tmavými vlasmi, ktoré dokonale nechajú vyniknúť jej zvodný pohľad.