Presunúť na hlavný obsah

Fííha, to sú ale tváre: Najkrajšie blondínky nášho šoubiznisu sa ukázali bez mejkapu!

Slovenské celebrity

Blondínky patria medzi najatraktívnejšie a v našom šoubiznise ich je veru dosť. Ako ale vyzerajú tieto známe tváre bez mejkapu a myslíte, že by ste ich spoznali?

Rozhodne spoznali. Vybrali sme totiž tie, ktoré dokazujú, že v prirodzenosti je krása. Najnovší trend totiž poukazuje na to, že chodiť úplne bez mejkapu nie je žiadna hanba. Samozrejme, ak sa o seba staráte. Najkrajšia pleť je totiž odrazom správnej životosprávy. Tieto ženy sú toho dôkazom, veď posúďte sami.

Romana Škamlová

Modelka Romana Škamlová má výrazné črty tváre a krásne dlhé mihálnice. Vďaka tomu má prenikavý pohľad. Romana sa o seba stará a medzi jej aktivity patrí beh či posilňovňa. Okrem toho nedá blondínka dopustiť na zdravú výživu, čo sa odráža najmä na jej pleti, ale aj na postave.

Veronika Ostrihoňová

Markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová sa pre zmenu venuje jóge. Tento druh aktivity je o spojení tela i duše a preto Veronika vyzerá naozaj „oddýchnuto“. Prirodzenosť, ktorá z tejto blondínky srší je odrazom vyrovnanosti.

Taťána Kuchařová

Misska Taťána Kuchařová miluje minimalizmus a vďaka nemu vynikne krásne jej tvár. Vždy dokonale upravené obočie, veľké oči a úsmev, ktorý je jej neoddeliteľnou súčasťou ju robí neprehliadnuteľnou. Taťána je neustále v pohybe a nedá dopustiť na beh, plávanie a jazdu na koni.

Kristína Krajčírová

Modelka Krsitína Krajčírová patrí momentálne medzi top modelky v rámci Slovenska. Misska z roku 2012 je neskutočne tvárna a pristane jej rovnako nahý mejkap ako aj výraznejšie pery, ktoré z nej urobia doslova femme fatale.

Diana Hágerová

Moderátorka Diana Hágerová dostala dar od Boha v podobe nežnej tváre a preto nepotrebuje extra mejkap na to, aby pútala pozornosť. Práve naopak, ona je presne ten typ, ktorý vyzerá lepšie nenalíčená alebo s minimom mejkapu.

Kto vyzerá podľa vás najlepšie tak, ako ju príroda stvorila?

spolu hlasovalo 976 ľudí