Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: Zvodná Andrea Verešová na Česko-Slovenskom plese: Vieme, prečo si zvolila práve tieto šaty

Slovenské celebrity

Andrea Verešová patrí presne k tým tváram nášho šoubiznisu, ktoré pútajú pozornosť, kdekoľvek sa objavia. Výnimkou nebol ani Česko-Slvoenský ples, ktorý sa cez víkend konal v hlavnom meste našich českých susedov.

Andrea dorazila na akciu v sprievode svojho manžela, Daniela Volopicha a v šatách, ktoré si okamžite vyslúžili pohľady všetkých prítomných. Rafinovaný strih večernej róby čo to poodhalil z predností krásnej modelky a ich farba, ako aj vyšívané detaily, podčiarkli romantickú stránku bývalej miss. A práve romantika zohrala veľkú úlohu pri ich výbere.

Prečítajte si: Rozprávková Celeste, rafinovaná Monika Bagárová a sexi Verešová: Kto bol za hviezdu Česko-Slovenského plesu?

„Pretože dnes večer začína oslava Valentína, tak som povedala, že nechcem nič strašne vážne, nič dramatické, chcem nejakú svetlejšiu farbu, najlepšie červenú alebo ružovú a chcela som niečo romantické,“ objasnila nám dôvod, prečo si na ples zvolila práve tieto šaty a nie opulentnú róbu ako predchádzajúce ročníky. No okrem róby nás zaujímalo, aké plány mala tridsaťpäťročná modelka na sviatok zamilovaných a prečo práve tento ples označila za vrchol sezóny.

Mohlo by vás zaujímať: VIDEO: Úchvatná Monika Bagárová v centre pozornosti: Vieme, kto a čo ju momentálne zamestnáva najviac

VIDEO: Andrea Verešová nám prezradila nielen kto ju na večer obliekol, ale aj aké plány mala na sviatok zaľúbených