Presunúť na hlavný obsah

Šokujúca premena škaredého káčatka: Kylie z rodu Kardashian robí všetko, aby bola ako slávna sestra!

Zahraničné celebrity

Kylie Jenner, nevlastná sestra Kim Kardashian, už nevie, čo so sebou. V priebehu troch rokov sa zmenila na nepoznanie. A to všetko preto, aby pripomínala svoju hviezdnu sestru!

V Amerike sú sestry z klanu Kardashianovcov známym artiklom, ktorý predáva. Nečudo, že nevlastné sestry Kendall a Kylie tiež zatúžili dohnať Kim, Kourtney a Khloé. Najviac citeľná je táto túžba u mladučkej Kylie, ktorej rýchla sláva zavoňala a teraz túži valcovať svet podobne ako slávna Kim. Čo tam po tom, že má len sedemnásť!

Ďalšia reality star?

Kylie, ktorej vek v Amerike nedovoľuje ani piť alkohol či vymetať podniky, sa zvykne mihnúť v reality šou, ktorá odhaľuje tajomstvá zo života početnej rodiny Kardashianovcov. Oficiálne si však hovorí modelka, a stihla už čo to aj nafotiť. Naposledy pózovala pre kolekciu oblečenia Avril Lavigne. To však rozhodne nie je všetko – so sestrou Kendall vydali aj knihu. Usilovné dievčatá, čo myslíte?

Zmenená

Presne to si poviete pri pohľade na jej staršie fotografie. Tie odhaľujú to, čo by v týchto dňoch Kylie najradšej vymazala zo života. Jej menej pekné obdobie – úzke pery, nedokonalý úsmev, obyčajný účes a nevýrazné črty. Tomu je však koniec, „nová“ Kylie je presne ako zo šablóny, ktorá v ich rodine zafungovala. Nemôžu chýbať vylepšené plné pery, úzky nos, súmerné obočie a neodmysliteľné trsy mihalníc, ktoré vytvárajú typický magický kukuč sestier Kardashian. Nechajme sa prekvapiť, kde bude len sedemnásťročná Kylie o pár rokov. Vďaka „haló“, ktoré okolo seba tieto tmavovlásky neustále robia, sa o tom určite dozvieme.