Presunúť na hlavný obsah

Vieme, či (by) šli pod nôž alebo nie: Toto si myslia o plastikách najznámejšie hviezdy!

Zahraničné celebrity

Botox, silikónové prsia či napumpované pery? Hviezdy prezradili ich skutočný názor na estetické zákroky, z ktorých ich verejnosť i médiá často obviňujú.

Jennifer Aniston

"Mala som to šťastie spoznať dámy ako Gloria Steinem, ktorá je podľa mňa jednou z najkrajších žien na svete, bez akýchkoľvek estetických zásahov. Diane Keaton, Annette Bening, všetky tieto báječné nebojácne ženy sú pre mňa bezchybné. Nechcem nikoho súdiť, no niekedy by som najradšej prosila ľudí okolo mňa, aby na svojej tvári nič nemenili,“ prezradila známa herečka magazínu Harper´s Bazaar.

Kylie Jenner

"Od deviatich rokov som pod drobnohľadom médií. Moja tvár sa zmenila. Už viem, ako si naniesť správne mejkap a poznám čaro kontúrovania. Nie som proti chirurgii a nikdy nehovorím nikdy. Netúžim však po zmenách hneď teraz,“ objasnila známa kráska časopisu Cosmopolitan. 

Mohlo by vás zaujímať: Nemá ani osemnásť, no "hecuje" všade, kam sa pohne: Mladučká sestra Kim Kardashian to poriadne preháňa!

Kim Kardashian

"Nie som proti plastickej chirurgii. Jediné, čo som skúsila, bol botox. Celý život som síce túžila po plastike nosa, no keď mi doktor ukázal, ako by vyzeral po zákroku, rozmyslela som si to,“ prekvapila reality hviezda v magazíne Nightline. Naozaj nič iné neskúsila?

Čítajte aj: Takto sa rokmi a plastikami menila dokonalá Kim Kardashian: Toto všetko je na nej umelé!

Nicole Kidman

"Skúsila som botox, no už sa mi z tváre vytratil a konečne tak môžem hýbať svalmi,“ píše The Huffington Post. 

Julianne Moore

"Chcela by som sa na seba podobať. Myslím si však, že nebudeme žiť večne. Pokojne môžeme umrieť aj štyridsaťpäťke. Takže, báť sa starnutia mi príde zbytočné,“ prezradila oskarová herečka pre Edit.

Gwyneth Paltrow

"Používam bioprodukty ale aj lasery. Skúsila som sa asi všetko. Bojím sa ísť pod nôž, ale viete, o tom sa môžeme pobaviť, keď budem mať päťdesiat. Skúsim čokoľvek okrem botoxu. Vďaka nemu som chvíľu vyzerala ako Joan Rivers,“ objasnila blond herečka pre Harper´s Bazaar.

Kate Winslet

"Nikdy by som si nenechala na svojom tele nič upraviť. Je to proti mojej morálke. To, ako ma rodičia stvorili, považujem za prirodzenú krásu," povedala hviezda trháku Titatic magazínu Telegraph.