Presunúť na hlavný obsah

Chcete husté mihalnice? Zbavte sa týchto zlozvykov

Krása

Krásne, dlhé a husté mihalnice sú pravdepodobne snom každej ženy. Na ceste k nim však mnohým ženám často bránia zlozvyky, ktoré mihalnice zaťažujú a poškodzujú. Často vedú napríklad k lámaniu mihalníc, či dokonca k ich vypadávaniu. Zistite, ktoré z týchto chýb robíte vy a pokúste sa im čím najviac vyhýbať.

Ktoré zlozvyky zaťažujú vaše riasy?

1. Každodenné používanie maskary. Občas si naše mihalnice zaslúžia voľno. Doprajte im ho napríklad počas víkendu a určite zistíte, ako veľmi vám to pristane aj bez mejkapu. Navyše, mnohokrát je zbytočné najmä vrstvenie maskary. Maximálne dve vrstvy celkom postačia. Radšej stavte na maskaru, ktorá vám sama vytvorí dokonalý efekt, než by ste mali nanášať nekonečne veľa vrstiev, ktoré nakoniec ani nevyzerajú dobre.

2. Vodeodolná maskara. Úplne postačí, ak takúto maskaru použijete len v prípadoch, kedy je to naozaj potrebné. Napríklad ak idete k vode alebo na inú špeciálnu príležitosť.

3. Používanie nekvalitných líčidiel. Určite nepoužívajte maskaru zlej kvality a ani po záruke. Môže to spôsobiť aj zápal alebo vypadanie mihalníc, ktoré už potom nedorastú.

4. Zaspať s mejkapom na tvári. Po náročnom dni má málokto ešte chuť na trávenie času v kúpeľni. Urobte to však pre svoje mihalnice a obetujte tých pár minút na to, aby sa krehké nalíčené riasy nepolámali a nevypadali počas spánku. Dôležitá je aj technika odličovania, ktorá musí byť čo najjemnejšia a samozrejme s použitím čím najlepších odličovačov.

5. Lepenie umelých mihalníc. Takýto spôsob zahusťovania a predlžovanie mihalníc oko zaťažuje a spôsobuje ich vypadávanie. Lepidlá sú často nekvalitné a plné chémie, čo riasam nerobí dobre. Ak ich naozaj chcete použiť, zvoľte tie najkvalitnejšie a robte tak naozaj len výnimočne.

Ak už máte problémy s vypadávaním mihalníc, podporiť ich rast a kvalitu pomôže najmä ricínový olej. Stačí ho večer naniesť a nechať pôsobiť cez noc. Ďalšou možnosťou môžu byť prípravky, ktoré obsahujú viac účinných látok a pomôžu regenerovať vaše mihalnice. Sérum na predĺženie, zvýraznenie, zhustenie a rast mihalníc GigaLash poskytne prvé výsledky už po prvom týždni používania.

Prečítajte si viac užitočných informácií na blogu GigaLash, sledujte ich Facebook a nenechajte si uniknúť žiadnu dôležitú novinku zo sveta krásy a zdravých mihalníc.

- Reklamná správa -