Štefan Skrúcaný

*27.03.1960
  • Trenčín Miesto narodenia:
  • Erika Judínyová Partner/ka:
  • 54 Vek:
  • baran Znamenie:
  • herec Povolanie:
Štefan Skrúcaný

Zaujímavosť


Je dvakrát rozvedený. Dlhoročné manželstvo so Zuzanou Tlučkovou ukončil kvôli vzťahu s mladou Dominikou Lukáčovou. Aktuálne je jeho partnerkou moderátorka Erika Judínyová.

Štúdium


Stredná priemyselná škola stavebná

Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave, ktorý začal ale nedokončil

Vysoká škola muzických umení odbor - herectvo

Kariéra


Obľúbil si hudobno-zábavnú žáner. Dlhoročne spolupracoval s Mirom Nogom, Jaroslavom Filipom, Stanom Radičom a Rasťom Piškom. Vystriedal relácie Vox Papuli, Telecvoking, O tri štart a mnohé iné. Účinkoval aj v divadle vo filme a hudbe. Objavil sa aj v tanečno-súťažnej relácii Lets Dance.

Filmografia


1981 – Plavčík a Vratko (Plavčík)

1984 – Poklad hraběte Chamaré

1985 – Pohlaď kočce uši (Diskjockey)

1986 – Alžbetin dvor (Daniel de Liess)

1987 – Úsmev diabla (Mráz)

1988 – Čertovo vrece

2004 – Dupni na brzdu

Diskografia


1992 Keby som bol detským kraľom

1993 Bomba Kseft

1995 Molotow Coctail - Noga & Skrúcaný

1997 No problem

1998 Keď nejde o život... - Štefan Skrúcaný

1999 NoSkruDamus

2002 Život je karneval - Noga & Skrúcaný

2002 Hity - Noga a Skrúcaný

2004 Keby som bol detským kraľom - Noga & Skrúcaný

Súvisiace články