Presunúť na hlavný obsah

Jessica Simpson

speváčka
Jessica Simpson

Jessica Simpson

speváčka
Miesto narodenia:
Texas, USA
Partner/ka:
Eric Johnson
Rodinný stav:
zasnúbená
Vek:
43
Výška:
160 cm
Váha:
57 kg
Miery:
90 - 60 - 90
Znamenie:
rak
Povolanie:
speváčka

Zaujímavosť


Celým menom Jessica Ann Simpson sa narodila v Texase v USA.
V roku 1999 vydala album Sweet Kisses, i keď má Jessica medzi celebritami stále úspech, z albumu sa predalo iba 2 milióny kusov. V speve pokračovala a o dva roky neskôr vydala ďalší album Irresistible, ktorý mal väčší úspech. Objavila sa aj vo videoklipe k skladbe My Everything, v ktorom vystupovala po boku Nicka Lacheyeho, s ktorým začala tvoriť dvojicu. Vzťah mal avšak rýchly rozpad, nakoľko sa Jessica chcela zamerať len na svoju kariéru.
Po teroristických útokoch v septembri 2001, kde vystupovala kapela 98 Degrees okamžite volala Nickovi Lacheyemu či je v poriadku. Táto udalosť dala ich vzťah po menších nezhodách dokopy. Na Vianoce v roku 2004 vydáva Jessica mimoriadny vianočný album ,ReJoyce The Christmas Album, ktorý zožal veľký úspech.
Speváčka sa objavila aj na filmovej scéne, keď si zahrala úlohu mestskej krásky Daisy Duke vo filme Majstri Hazardu. S manželom Nickym sa objavujú v celovečerných špeciáloch televízie ABC o živote slávnych. Jassica sa znovu rozišla s Nickym, a plánuje dnes svadbu po dvojmesačnej známosti s Ericom Johnsonom.