Presunúť na hlavný obsah

Michaela Kocianová

modelka

Michaela Kocianová

modelka
Miesto narodenia:
Trenčín
Vek:
35
Výška:
178 cm
Miery:
80-60-87
Znamenie:
kozorožec
Povolanie:
modelka

Kariéra

V roku 2004 uspela v súťaži Elite Model Look, kde obsadila druhé miesto. V osemnástich, dva roky po svojom prvom úspechu už predvádzala počas týždňa módy „Fashion week“ v New Yorku, čoskoro na to aj v Paríži.

Je historicky jedinou Slovenkou, ktorej sa dostalo pocty predvádzať na prestížnej módnej show značky Victoria´s Secret. Robila kampane pre Guy Laroche, Givenchy Dior, Monique L´Hullier a Vivienne Westwood. Objavila sa na obálkach niekoľkých módnych časopisov ako Amica, L´Officiel, Elle a mnoho iných.

Zaujímavosť

Miluje kabelky a topánky s vysokým podpätkom značky Yves Saint Laurent. Odmalička snívala o tom, že sa stane princeznou. to sa jej v podstate splnilo.

O svojej prvej prehliadke: „Presne si na to spomínam. Bola to prehliadka Vivienne Westwood v Prahe a dostala som tie najťažšie a najväčšie šaty a topánky, v ktorých Naomi tak legendárne spadla. Povedali mi, že keď to prejdem ja, tak celá show dopadne super. Išla som ako posledná, ale zvládla som to. Vyšla som na mólo a ani som necítila, že tie topánky a šaty vážia asi 20 kíl.“ A práve tento bravúrny debut ju hneď katapultoval medzi 50 najlepších svetových modeliek. V súčasnosti už patrí medzi top pätnástku.