Emma Stone

*06.11.1988
  • Scottsdale, Arizona Miesto narodenia:
  • Andrew Garfield Partner/ka:
  • slobodná Rodinný stav:
  • 25 Vek:
  • 168 cm Výška:
  • 53 kg Váha:
  • 65-60-72 Miery:
  • škorpión Znamenie:
  • Herečka Povolanie:
Emma Stone

Štúdium


Sequoya Elementary School - základná škola

Cocopah Middle School - do šiestej triedy

Xavier College Preparatory in Phoenix, Arizona - dievčenská stredná katolícka škola, z ktorej neskôr vypadla a bola doučovaná doma aby mohla chodiť na hudobné skúšky

Kariéra


Už na základnej škole vystupovala v šestnástich vystúpeniach v mládežníckom divadle Youth Theatre. Jej kariéra na televíznej obrazovke začala keď vyhrala reality show "In Search of the New Partridge Family (2004)", ktorú organizovala televízia VH1. Potom dostala rolu v seriály Drive, kde hrala Violet Trimble. Tiež mala snahu dostať sa do seriálu Heroes ale rolu nakoniec dostala Hayden Panettiere. Emma nazvala tuto skúsenosť ako úplne dno. Jej filmový debut sa podaril v roku 2007, kde hrala vo filme Superbad, čo bola teenagerská komédia. Po tomto snímku sa jej kariéra rozbehla a hrala v mnohých ďalšich filmoch

Filmografia


2007 Superbad

2008 The Rocker

2008 The House Bunny

2009 Ghosts of Girlfriends Past

2009 Paper Man

2009 Zombieland

2010 Easy A

2011 Friends with Benefits

2011 Crazy, Stupid, Love.

2011 The Help

Ocenenia


podarilo sa jej získať tieto ocenenia:

2008 Young Hollywood Awards

2010 Scream Awards

2011 MTV Movie Awards

2011 Teen Choice Awards

2011 Hollywood Film Festival

Súvisiace články