Presunúť na hlavný obsah

Bzenecké ovocné octy pre znamenitú chuť pokrmov

Zábava

Ocot používame predovšetkým pre zaváranie a nakladanie zeleniny. Pritom existujú ďalšie druhy octov, ktoré z vás urobia kráľa a kráľovnú kuchyne. Dochuťte pokrmy Bzeneckými ovocnými octy a inšpirujte sa, do akých jedál sú najlepšie!

Prírodné ovocné octy do pokrmov teplej a studenej kuchyne

Prírodné ovocné octy z Bzenca sa vyrábajú z bieleho vína, červeného vína a jabĺk. Vyskúšajte postupne všetky druhy ovocných octov a experimentujte s chuťou pokrmov. S ovocnými octy nepokazíte žiadne jedlo a výsledok bude vždy na jednotku. S akými druhmi octov dochutíte pokrmy?

Jablčný vínny ocot pre zdravie i báječnú chuť pokrmov

O jablčnom vínnom octe je známe, že pomáha dosiahnuť vysnívané váhy a udržať štíhlu líniu. Celkovo prospieva ľudskému zdraviu, a navyše skvele chutí. Nakvapkajte ho do rôznych šalátových zálievok, marinád, sals a dipov. Už si nebudete vedieť predstaviť šaláty a zeleninové pokrmy bez bzeneckého jablčného octu. Použite ho aj do múčnikov, pokrmov ázijskej kuchyne, marinád na kurča alebo do zdravého jablčného kokteilu.

Biely vínny ocot pre milovníkov stredomorskej kuchyne

Žiadny stredomorský pokrm sa nezaobíde bez bzeneckého bieleho vínneho octu. Prírodný ocot dochutí pokrmy z rýb, morských plodov a hydiny. Pozdvihne chuť zeleninových šalátov a ovocia a doladia marinády. Pridajte ho tiež do jarných polievok, kôprovej omáčky, kulajdy a zavarených dobrôt.

Červený vínny ocot k zelenine i mäsu

Predstavte si lahodnú chuť pečeného bôčika ochuteného bzeneckým červeným vínnym octom. Tiež sa vám zbiehajú sliny? Prestaňte odolávať pokušeniu a rozšírte zbierku dochucovadiel o červený vínny ocot. Zvýrazní chuť mäsa, omáčok, dresingov a šalátových zálievok. Perfektne súznie s červenou repou, dipy, marinády, čatní a gazpacho polievkou.

Online kuchárka s báječnými receptmi

Stiahnite si na internete online kuchárku s receptami, ktoré obsahujú Bzenecké octy. Vyskúšajte originálne recepty od šikovných food blogeriek a spoznajte tradičné recepty pre nakladanie a zaváranie. V knihe nechýba obrázky hotových pokrmov, pri ktorých prezeraní sa vám budú zbiehať slinky. Kuchárka vyšla pri príležitosti osláv 100 rokov octu z Bzenca!

- reklamná správa -