Presunúť na hlavný obsah

PETRA POLNIŠOVÁ O SÚČASNEJ MÓDE

Móda a krása

Vlani vyhrala nielen divácku cenu za najlepšiu humoristku roka, ale aj cenu absolútny OTO 2008. Tento rok si odniesla cenu za najlepšiu herečku. Mimoriadne obľúbená Petra Polnišová sa už mnoho krát predstavila aj ako modelka. Len pár dní naspäť sa nastávajúca mamička postavila na prehliadkové mólo v modeli mladej slovenskej návrhárky Lenky Sršňovej. Aký názor má na súčasnú slovenskú módu?

Petra Polnišová sa na prehliadke mladých slovenských tvorcov zúčastnila nielen ako pozvaný hosť, ale aj ako modelka. Pozornosť pútala v červených šatách s dĺžkou tesne pod kolená, ozdobených veľkou mašľou, ktoré poskytli dostatok komfortu pre herečkine zaoblujúce sa tehotenské bruško. Model módnej dizajnérky Lenky Sršňovej, doplnený vo vlasoch zaujímavou kreáciou v tvare bociana od mladej slovenskej šperkárky Radky Kováčikovej, dostane Polnišová od návrhárky k dispozícii a vyznala sa, že oceňuje nielen nápaditosť, ale aj komfort. Práve ten je v období tehotenstva pre ňu absolútnou prioritou. "Uprednostňujem pohodlnú módu, ktorá je voľná v oblasti brucha," prezradila súčasné módne trendy vo svojej garderóbe Polnišová, hladkajúc si pritom tehotenské bruško.

Herečka potvrdila, že tvorbu slovenských módnych tvorcov sleduje a teší ju, že aj kvalita ich modelov a najmä šitia sa výrazne zlepšuje. "Podľa toho, čo som videla, sú mladí tvorcovia veľmi šikovní a veľmi sa tomu teším, " povedala Polnišová, ktorá viac o mladých dizajnéroch prezradila pre redakciu FEMINITY v priloženom videu. 
Na prehliadkovom móle sa okrem Polnišovej predstavili aj herečky Lucia Rózsa Hurajová, Mirka Partlová, Henrieta Mickovičová i moderátorka Bibiana Ondrejková. Predvádzali modely slovenských návrhárov Martina Hrču, Marcela Holubca, Borisa Hanečku i dizajnérok Márie Štranekovej či Lenky Sršňovej.

Zdroj foto: www.paparaci.sk