Presunúť na hlavný obsah

Romantické idey na valentínsky make-up: Týmito lookmi zaručene očaríte svojho partnera

Krása

Prinášame vám najkrajšie štýly líčenia, ktoré môžete zvoliť na váš romantický valentínsky večer. Nechajte si záležať na svojom make-upe a zažiarte v plnej kráse.

Nech sa už chystáte na romantickú večeru vo dvojici alebo len večernú prechádzku mestom, stavte na ľúbezný look, v ktorom mu vyrazíte dych. Vybrali sme pre vás 5 inšpiratívnych typov líčenia a je len na vás, ktorý z nich si zvolíte vo sviatok všetkých zaľúbených. Jedno je však isté, pri pohľade na vás sa do vás znova zamiluje!

Prečítajte si aj: Kozmetické zázraky s použitím morských rias: Tieto detoxikujú a rozžiaria vašu pleť po zime!

Zvodný pohľad

Chcete byť v deň všetkých zaľúbených naozaj okúzľujúcou a neodolateľnou? V tom prípade stavte na výrazné očné linky, ktoré nielenže opticky predĺžia vaše oko, ale zároveň vám dodajú sexepíl a iskru. Váš partner tomuto zvodnému pohľadu skrátka neodolá!

Do ružova

Jemné líčenie v odtieňoch marhuľovej a ružovej pôsobí veľmi sviežo a vám dodá mladistvý vzhľad. Ak chcete vyzerať oddýchnuto a dievčensky, stavte na ružovkasté očné tiene, jemný lesk na pery a šťavnatú lícenku, ktorá vyzerá veľmi prirodzene a nenútene. Tento naturálny look je ideálnou voľbou na valentínske rande.

Neodolateľné pery

Pery, ktorým zaručene neodolá žiaden muž. Vyčarujte si sexi look pomocou višňovo červeného rúžu v tmavom odtieni a užívajte si pohľady okolia. Dôležité je, aby ste tento výrazný prvok kombinovali s minimalistickým a jemným zvyškom make-upu. Len vtedy docielite výsledok, ktorý stojí zato!

Sexi iskra

Iskru v očiach môžete docieliť aj líčením, ktoré považujeme za nestarnúcu klasiku. Dymové oči s použitím strieborných šedých a čiernych tónov sú taktiež dokonalou voľbou. Najmä, ak ste sa rozhodli klásť dôraz na oči a pery nechať takpovediac "nahé". Tento typ líčenia vám dodá potrebnú iskru.

Inšpirujte sa: Beauty produkty do kabelky na večer: Týchto päť vecí by ste mali mať po ruke

Šťavnatý look

Odtiene hnedej, bronzovej a marhuľovej vytvárajú neodolateľný a šťavnatý look, v ktorom vaša tvár doslova zažiari. Valentínske rande vo dvojici naberie celkom iný smer, ak naň prídete nalíčené v tomto štýle. Váš partner z vás nebude vedieť odtrhnúť oči. To vám ručíme!