Presunúť na hlavný obsah

Súťaž s filmom Psia Duša

Súťaže

Topky.sk v spolupráci so spoločnosťou Forum Film pre vás pripravili súťaž s filmom PSIA DUŠA.

Všetky psy idú neba...teda okrem tých, ktoré si ešte nesplnili svoje poslanie tu na zemi.

V roku 1962 osemročný Ethan s mamou zachránia z rozhorúčeného auta malé šteňa. Napriek otcovým námietkam si ho rodina adoptuje, a v tom okamihu sa zrodí priateľstvo na celý život. Šteniatko dostane meno Bailey a Ethan prevezme na seba kompletnú starostlivosť o neho -  kŕmi ho, chodí s ním na prechádzky a učí ho množstvo skvelých kúskov.

Po skvelých rokoch strávených na strednej škole, odchádza Ethan na univerzitu s ťažkým srdcom – zranenie ukončilo jeho nádejnú športovú kariéru, rozišla sa s ním priateľka a navyše Bailey musí zostať doma. Počas jeho štúdia začne psík starnúť a chorľavieť a Ethanovi sa len tak-tak podarí doraziť k veterinárovi, aby dal svojmu vernému kamarátovi posledné zbohom. Jeho smútok je nekonečný…. ale takto nekončí!  

Bailey sa objavuje opäť – tentokrát ako Ellie, fenka nemeckého ovčiaka v službách  chicagskeho policajného zboru. Najviac to prekvapí jeho samého, lebo má pocit, že je stále viazaný k svojmu pánovi Ethanovi. V ďalšom živote sa Bailey divákom predstaví ako korgi menom Tino a potom ako kríženec austrálskeho ovčiaka a bernardína menom Buddy. Hoci Baileymu nie je zo začiatku úplne jasné, prečo sa jeho psia duša opäť a opäť vracia k ďalším dobrodružstvám, postupom času príde na to, že zmysel jeho niekoľkých pozemských životov bude mať niečo do činenia s osudom jeho milovaného Ethana. Film PSIA DUŠA sa v slovenských kinách premieta od 2. februára s českým dabingom.

Zapojte sa do súťaže a traja z vás môžu získať filmové tričko, rovnomennú knižku a balíček pre psieho miláčika od Roayl Canin. 

Stačí ak správne odpoviete na nasledovnú súťažnú otázku a ste v hre:

Ako sa volá hlavný psí hrdina?

1. Bailey

2. Ares

3. Nero

Správnu odpoveď pošlite cez SMS v tvare: SUTAZ(medzera)číslo správnej odpovede na číslo 6305.
(príklad textu SMS: SUTAZ 1)
Súťaž prebieha v termíne od 06.02.2017 06:00:00 do 12.02.2017 23:59:00.
Výhercovia budú kontaktovaní telefonicky.
Cena spätnej SMS je 0,200 € s DPH (Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.)

Organizátorom súťaže je spoločnosť Forum Film Slovakia, s.r.o.

- reklamná správa -

Výhercovia:

Ľubica Šutoová, Košice

Michalková Veronia, Štrba

Silvia Kovačova, Veľká hradná

Blahoželáme!