Presunúť na hlavný obsah

Vyzretý muž si na žene všíma okrem vzhľadu týchto 5 vecí: Bod 3 je nesmierne dôležitý!

Partnerské vzťahy

Nie je muž ako muž. Máte pri sebe toho, ktorý naozaj vie, čo od ženy očakáva a myslí to skutočne vážne?

Vystupovanie v spoločnosti

Pravý muž, ktorý sa nechce len hrať a zabávať sa, si na žene, ktorá ho zaujme všíma hlavne to, ako sa správa v spoločnosti. Vyzretý chlap túži po polovičke, ktorá nepotrebuje vodiť za ručičku, je samostatná, sama o sebe je skutočnou osobnosťou a dáva to svojmu okoliu pocítiť. A to nielen aurou, ktorá sa prirodzene okolo nej vyskytuje, ale aj tým, ako ju vníma okolie a a ako sa v jej prítomnosti ľudia cítia. Nehľadá niekoho, kto púta pozornosť svojím vzhľadom, ide mu o niečo viac. O ženu, ktorá vie, kým je a nepotrebuje si to dokazovať inak ako svojou osobnosťou.

Prečítajte si aj: Bola som na vážkach, či opustiť manžela: Nakoniec som si to rozmyslela po tom, čo urobil túto jednu vec...

Prijatie konštruktívnej kritiky

Muž, ktorý vie, čo chce, nepotrebuje ženu, ktorá sa na všetko urazí, nevie sa povzniesť sama nad seba a iný názor berie ako výčitku. Len žena, ktorá dokáže prijať konštruktívnu kritiku a poučiť sa z nej, je schopná rovnako objektívne hodnotiť aj prácu svojho partnera. A muž, ktorý sa na nič nehrá a ide mu skutočne o viac, potrebuje občas počuť, čo robí zle a v čom má ešte medzery. Len tak sa totiž učí byť lepším. Preto ženu hodnotí práve podľa toho, akou dávkou nadhľadu oplýva, a ako s ním dokáže narábať.

Mohlo by vás zaujímať: Roky som žila s tyranom: Zatvárala som pred tým oči, až kým sa nestalo jedného dňa toto

Prirodzený rešpekt

Nepotrebuje kričať, dožadovať sa pozornosti a bojovať za ňu. Žena, ktorá zaujme vyspelého muža tak urobí práve vďaka svojmu prirodzenému rešpektu. Svojou osobnosťou si získa okolie a muž nebude chcieť nič viac a nič menej ako urobiť ju šťastnou. Nejde o to domáhať sa a žobrať o pozornosť, práve naopak. Muž s charakterom si všíma, čo zo ženy vyžaruje a ak tomu poľahky podľahne, už sa jej nepustí.

Schopnosť prenechať iniciatívu

Muž, ktorý si je sám sebou istý, miluje pocit, keď sa môže o svoju polovičku postarať, pripraviť jej prekvapenie alebo len jednoducho vyriešiť komplikovaný problém či situáciu. Aj preto chce po svojom boku ženu, ktorá je síce samostatná, no občas dokáže prenechať iniciatívu a nechá sa milo prekvapiť výsledkom. Skutočný chlap nechce niekoho, kto sa bude biť do prś ako všetko musí byť len a len podľa jej prestáv a ak sa tak nestane, urazí sa. Chce vyrovnanú osobu so schopnosťou nechať sa občas viesť.

Inšpirujte sa: 5 komplimentov, ktoré muži najčastejšie hovoria ženám: Odhaľte, čo nimi v skutočnosti myslia

Užívať si možnosť byť chránená

Rovnako to platí aj v prípade krízových situácií. Tá pravá žena pre muža so skutočnou osobnosťou sa občas nechá zavrieť pod ochranné krídla a neprekáža jej to. Z času na čas zhodí zo seba všetky problémy a nechá sa chrániť. Skutočnú rovnováhu medzi silnou osobnosťou a schopnosťou byť ženou, ktorá sa nebojí priznať, že už nevládze a potrebuje podať pomocnú ruku, keď už skutočne nevládze je presne to, čo muž v pravom slova zmysle vo svojej polovičke hľadá.