Presunúť na hlavný obsah

Prečo si vybrať snubné prstene na zákazku?

Móda

Obľúbených šperkov môžete mať hneď niekoľko – náušnice, retiazku alebo náramok. K tým najvýznamnejším však určite patria snubné prstene. Sú to šperky, ktoré nosíme od svadby až do konca života. A ak máme niečo nosiť tak dlho, mali by sme si na výbere dať naozaj záležať. Snubné prstene na zákazku sú skvelým riešením. Veď presvedčte sa o tom sami.

Pripravili sme si pre vás niekoľko dôvodov, prečo sú snubné prstene na zákazku trefou do čierneho. 

1. Jedinečnosť a originalita

Nestačí vám ponuka v klenotníctvach a cítite, že potrebujete niečo celkom jedinečné a originálne? Snubné prstene na zákazku tejto požiadavke perfektne vyhovujú. Vďaka tomu, že si necháte prstene vyrobiť priamo na mieru, získate niečo, čo nemá nikto iný.

2. Povedzte stop hádkam a kompromisom

Váš partner by si už prsteň vybral, vám sa však druhý v sete nepáči – poznáte to. Buď sa pohádate, alebo budete musieť pristúpiť na kompromis. So snubnými prsteňmi na zákazku už tento problém nebudete musieť riešiť, pretože si každý môže nechať vyrobiť taký, aký sa mu bude páčiť.

3. Sadnú ako uliate

Pri prsteňoch vyrobených na mieru sa nestretnete s tým, že by vám nesedeli, pretože sú vyrobené nielen podľa vašich prianí, ale aj priamo podľa vášho prstenníka. 

4. Skvelé zladenie so zásnubným prsteňom

Nevesty spozornia! Určite ste si už zisťovali, čo so zásnubným prsteňom, keď nastane váš deň D. Ak nechcete nosiť zásnubný prsteň na pravej ruke alebo na inom prste ľavej ruky, môžete ho nosiť stále na ľavom prstenníku spolu so snubným prstienkom. V tomto prípade by vám však prstene mali čo najviac ladiť, aby krása ani jedného z nich neupadla do pozadia. Snubný prsteň na zákazku je ideálnym riešením tohto problému.

5. Snubné prstene ako vaša súčasť

Čo môže vyjadrovať vašu spoločnú lásku a puto lepšie než prstene, ktoré sú stvorené priamo pre vás dvoch? Ak si necháte vyrobiť snubné prstene na zákazku, dáte do nich kúsok seba.

6. Ceny sa nebojte

Bojíte sa, že sa cena prsteňov vyšplhá do astronomických výšin? Tak to vás upokojíme. Cena prsteňov na zákazku sa nijako výrazne nelíši od vzorových prsteňov za výlohou klenotníctva. Hlavným tvoriteľom ceny je totiž spotreba materiálu. 

Ako to vlastne prebieha?

Vybrať si môžete zo vzorov, ktoré sú už v predajniach. Na vaše prianie sú prstene upravené podľa vašich predstáv. Zmeniť tak môžete farbu prsteňa (teda materiál, z ktorého bude vyrobený), povrch (matný/lesklý), šírku a dokonca aj počet kameňov, ktorými je osadený. Pretože sa ponúka obrovské množstvo variácií, čo všetko sa dá na prsteni “vylepšiť”, vašej fantázii medze neklaďte. Výsledkom bude vždy model, ktorý je originálny.

V prípade, že vám nevyhovuje žiadny z modelov, prechádza na rad váš návrh:


1. Najskôr vás čaká stretnutie s dizajnérom, ktorému presne opíšete svoju predstavu, prianie alebo inšpiráciu.
2. Nasleduje 3D vizualizácia. Odborníci zhotovia 3D návrh prsteňa, ktorý odsúhlasíte, alebo pridáte komentár/požiadavku na zmenu.
3. Posledným krokom je výroba – ručnou prácou s pomocou hi-tech prístrojov vzniká váš vysnívaný prsteň. 

- reklamná správa -