Presunúť na hlavný obsah

TUI Golf Cup 2018 má za sebou už 8. ročník golfového turnaja pod Tatrami

Zábava

Na Slovensku nájdete jedinú cestovnú kanceláriu, ktorá každoročne pre svojich klientov organizuje golfový turnaj. TUI ReiseCenter Slovensko tento víkend už po ôsmykrát zorganizovala prestížny turnaj TUI Golf Cup 2018 v golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici.

8. ročník TUI Golf Cup mal rekordnú účasť. Zúčastnilo sa ho viac ako 80 hráčov golfu a ďalších 120 hostí vrátane obchodných partnerov. Hotel International vo Veľkej Lomnici tradične praskal vo švíkoch a dobrá nálada sa už tradične niesla celým rezortom.

Tak ako každý rok, aj tohto roku počasie prialo napriek tomu, že všade naokolo sa blýskalo. Napriek tomu maršál nemusel turnaj zrušiť pre bezpečnosť hráčov. Záujem o otvorený turnaj bol taký veľký, že niektoré flajty museli štartovať z toho istého odpaliska. Možno trochu pomalšie tempo hry však nikomu neprekážalo, pretože na tomto turnaji ide v prvom rade o dobrú náladu.  

Absolútnym víťazom turnaja sa stal Antom Obžera (LGK) , ktorý tatranské  ihrisko zahral 6 pod par, vyhral aj kategóriu Nearest to Pin, teda prvým úderom sa dostal najbližšie k jamke na 1,33m. Anton si odniesol aj cenu za najdlhší odpal a tak z Tatier odišiel s troma hodnotnými trofejami z dielne Gordana Glass. Umelkyňa už tradične venovala diela aj do charitatívnej aukcie. Kým hráči hrali golfový turnaj, ďalší hostia sa s golfom zoznamovali v golfovej akadémii.

O deti golfistov  sa postarali animátori. Účastníci jedinečného TUI dňa sa mohli pod Tatrami povoziť aj na luxusných elektromobiloch značkyTesla, využiť masáže, dať si urobiť analýzu pleti s ENVY alebo absolvovať workshop fotenia s Canon. 

O tradičnú úžasnú náladu a atmosféru na ihrisku sa postaral, dnes už medzi hráčmi preslávený pojazdný bufet TUI. S kolegami z cestovnej kancelárie ho osobne šoférovala riaditeľka Mariana Metwaly Veiglová, ktorá je vždy zárukou veselej nálady:

„ V TUI ReiseCenter Slovensko je to pre nás prirodzené. Veď predávame oddych, relax a dobrú náladu a presne o to nám každý rok na TUI Golf Cup ide. Aby sme sa každoročne osobne stretli s našimi  klientami, zahrali golf  a zabavili sa,“ povedala organizátorka turnaja, ktorý klienti už po rokoch volajú aj rodinný turnaj. Navzájom sa už poznajú po menách a drvivá väčšina z nich si po rokoch už tyká. Do neskorých nočných hodín si rozprávajú veselé historky z dovoleniek a navzájom si odporúčajú destinácie, ktoré precestovali. A sú to príjemné večery, ktoré sa začínajú už v piatok večer.

„Osobne som všetkým odporúčala dovolenku na Bahamách, ostrov Great Exuma. Vďaka TUI ReiseCenter Slovensko sme s rodinou spoznali najkrajší kút sveta, aký sme si ani nevedeli predstaviť. S TUI sme naozaj precestovali celý svet, ale to čo sme videli tam, to sa nedá ani vyrozprávať,“ povedala jedna z množstva partnerov TUI Golf Cup 2018 Lucia Tomečková, šéfredaktorka portálu Dalito.sk.

Celý deň sa nikto z účastníkov nenudil. Veď bola pripravená aj ochutnávka rumov, vín a cigár, FunnyFun Fotobox a o nezabudnuteľný večerný program sa postarala kapela FUNKIEZ.

Hostia mali bohaté občerstvenie k dispozícii do hlbokej noci, vrátane obľúbenej tomboly s hodnotnými cenami. Už tradične s dvoma spiatočnými letenkami v rámci Európy od leteckej spoločnosti myAustrian, balík celoročnej starostlivosti pre dve osoby ProCare Extra, umelecké dielo od uznávanej umelkyne Gordana Glass, dve noci pre dve osoby v hoteli Falkensteiner v Schladmingu a mnoho ďalších. Generálnym  partnerom turnaja bola tohto roku spoločnosť Saffron Beds, ktorá venovala exkluzívnu posteľ v hodnote 6 000 EUR.

V nedeľu doobeda sa klienti a partneri TUI ReiseCenter Slovensko lúčili tradičným osemročným pozdravom: „Tešíme sa na ďalší ročník!"

-Reklamná správa-