Presunúť na hlavný obsah

Prinesú lásku či úspech: Zistite, ktoré šperky sedia podľa horoskopu práve vám!

Štýlové nákupy

Rozmýšľate, čo si priať k narodeninám, výročiu či na Valentína? Alebo si chcete darovať niečo krásne sama? S tým správnym šperkom máte šancu vytvoriť príbeh, ktorý potrvá roky.

Už od pradávna ľudia verili, že na nás pôsobia nielen planéty, ale aj drahé kamene, ktoré dokážu vplývať na naše telesné aj duševné zdravie, povahu a náladu. Šperky podľa znamenia zverokruhu podčiarknu vašu jedinečnosť, umocnia vyžarovanie, príťažlivosť.

Vodnár: Tyrkys, zafír alebo akvamarín sú pre vás ideálne

Na svoje okolie pôsobíte inteligentne, máte extra dávku kreativity, nechýba vám logika. Máte v sebe kus rebelky a neváhate sa postaviť za svoje názory. Pre inšpiráciu a tvorivú silu využite účinky nádherného tyrkysu. Schopnosť vyjadriť myšlienky aj pred okolím ovládnete za pomoci akvamarínu. A ak hľadáte vo svojom živote cestu ako ďalej, povedie vás tajomný zafír, ktorý otvorí tie správne životné príležitosti.

Náš tip: Náramok z tyrkysu z kolekcie Serenity, Klenoty Aurum, 25 €

Ryby: Stavte na diamant, krištáľ či perlu

Azda niet žien, ktoré by mali pre druhých viac pochopenia! Empatia a súcit sú vaším druhým menom a s ľuďmi to jednoducho viete. Pôsobíte jemne, prirodzene a taký by mal byť aj váš šperk. Ideálne v tvare srdca a s diamantom. Číry krištáľ zase podporí vašu samostatnosť. S perlou na krku alebo na ruke dokážete lepšie prijať nepríjemné skúsenosti a rýchlo sa poučiť.

Náš tip: Zlatý náhrdelník v tvare srdca s briliantami, Klenoty Aurum, 444 €

Baran: Rozžiarte sa vďaka rubínu, ametystu či diamantu

Žena v znamení barana je živel plný energie. Tam, kde iní ešte rozmýšľajú, vy už dávno konáte. Na svoje okolie pôsobíte hrdo, sebestačne a možno aj trochu nedostupne. Diamant podporí vašu sebadôveru, vďaka rubínu príde úspech a inšpirácia. Krásny ametyst zase nesie so sebou prvky pokoja a pochopenia pre druhých.

Náš tip: Prsteň z bieleho zlata s briliantmi a rubínom, Klenoty Aurum, 1 590 €

Býk: Vyberajte smaragd, zafír, či koral 

Ako ženu v znamení Býka vás okolie vníma ako štedrú, rodinne založenú bytosť, pre ktorú je najdôležitejší partner a rodina. Očarujúci smaragd vám pomôže nájsť nádej a vnútornú silu prekonať aj tie výzvy, ktoré mnohí vzdajú. So zafírom sa naučíte ovládať vlastné city a nájdete extra dávku trpezlivosti, aby ste aj vo vzťahoch ustáli náročné skúšky. Ako zemité znamenie potrebujete pevnú pôdu pod nohami a istotu - tú vám dodá červený koral.

Náš tip: Prívesok z bieleho zlata s briliantmi a smaragdom, Klenoty Aurum, 444 €

Blíženci: Zýraznite svoju krásu achátom, turmalínom či zafírom 

Vtip, nadhľad, nezávislosť, výborný postreh - žena v znamení Blížencov je v spoločnosti neprehliadnuteľná. Ak chcete podporiť svoje supervlastnosti a dôveru vo vlastné schopnosti, stavte na achát. Občas u vás pre miernu dualitu zavládne nepokoj, no spolu s turmalínom a zafírom opäť získate koncentráciu, nadšenie zo života a chuť vykonať pozitívne zmeny.

Náš tip: Náramok z achátu v čiernej farbe, Klenoty Aurum, 25 €

Rak: Skrášlite sa smaragdom, perlami či avanturínom

Račica svojho partnera zasypáva láskou a pozornosťou. Dokážete vytvoriť domov, kde sa muž vždy rád vráti. Ste verná, starostlivá a vnímavá. Sila perál vás oslobodí od pochybností tak o sebe samej, ako aj o partnerovi. Šťastie v láske ochráni hypnotizujúci smaragd a vďaka avanturínu sa okolo vás upokoja všetky emocionálne zmätky.

Náš tip: Strieborný rhodiovaný prsteň s perlou a zirkónmi, Klenoty Aurum, 25 €

Lev: Vystihuje vás zlato, rubín a jantár

Viete, čo muži najviac obdivujú na ženách narodených v znamení Leva? Všade, kde prídu, zažiaria rovnako ako zlato, ktoré najviac podčiarkuje ich osobnosť. Ste ambiciózna, srdečná a vždy pozitívne naladená. Ohnivý rubín znásobí vaše vyžarovanie dodá vám extra dávku príťažlivosti. Ak plánujete uskutočniť životné sny, s pomocou jantárových šperkov zvýšite svoje šance na úspech.

Náš tip: Brilianty a rubín v prsteni z bieleho zlata, Klenoty Aurum, 444 €

Panna: Ozdobte sa jaspisom, zafírom či jantárom

Ste inteligentná a žiadny chaos vás nedokáže rozhodiť. Uvedomujete si svoje kvality a len málokedy upustíte od svojich presných postupov. Silu zdravého úsudku, sebadôvery a pevnej vôle výborne podporí jaspis. Vnútorný pokoj, harmóniu a pocit bezpečia prinesie zafír. Ak hľadáte správny smer, rovnováhu a istotu v rozhodovaniach, nápomocný bude aj jantár.

Náš tip: Náramok z modrého jaspisu, Klenoty Aurum, 29 €

Váhy: Ešte krajší život vám prinesú perly, zafír či turmalín

So šarmom sebe vlastným dokážu ženy v znamení Váh očariť každého, na koho si ukážu prstom. Pôsobíte mimoriadne vyrovnane a sebaisto. Rada sa obklopujete súmernou dlhovekou krásou. Vďaka perlovým šperkom dosiahnete v živote harmóniu. So zafírom získate pravdivý pohľad na život a lásku, lepšie pochopenie seba samej. Citové blokády a krivdy minulosti zmierni turmalín.

Náš tip: Náušnice z bieleho zlata s briliantmi a zafírmi, Klenoty Aurum, 444 €

Škorpión: Spoznajte silu ocele, ametystu a topásu 

Ste vášnivá, charizmatická a dynamická žena. Napriek tomu, alebo možno práve preto je podľa horoskopu vaším kovom chladivá oceľ. Výborne vynikne napríklad na štýlových hodinkách. Pre zlepšenie vzťahu s partnerom, je skvelou voľbou ametyst. Ak sa okolo vás rozvíria pokojné hladiny, nasmerujte sa k harmónii, obnoveniu priateľstiev a skutočnej lásky pomocou topásu.

Náš tip: Oceľové hodinky Hugo Boss, Klenoty Aurum, 279 €

Strelec: Vašu krásu podčiarkne topás, tyrkys a olivín 

Máte svoje neochvejné ideály, nikde dlho neobsedíte a túžite v živote napredovať tak rýchlo, ako vystrelený šíp. Ženy “strelkyne” sú priateľské, optimistické a nezávislé. Tieto vlastnosti podčiarknete šperkom s topásom. Ak sa potrebuje zotaviť po náročných emocionálnych skúškach, dobrou voľbou je olivín, ktorý uvoľní negatívne emócie a urýchli hojenie. Chcete veci dotiahnuť až do konca? V tom prípade stavte na tyrkys.

Náš tip: Zlatý prsteň s briliantmi a topásmi, Klenoty Aurum, 660 €

Kozorožec: Zlato, granát či ametyst sú pre vás ako stvorené

Ako žena v znamení kozorožca trpezlivo kráčate za svojím cieľom. Občas riskujete, no nikdy nie tak, aby ste ublížili druhým. Ste tolerantná a trpezlivá, čo už ocenila aj vaša polovička. Šperk zo zlata zvýrazní vašu výnimočnú povahu. Rovnakú službu urobí aj granát, ktorý vám prináša do života veľkú dávku pochopenia, alebo ónyx pre pozitívny prístup a vytrvalosť. Vďaka ametystu môžete vnútorne rásť, lepšie zvládať stres a prekonať svoje slabé stránky.

Náš tip: Prsten Emporio Armani s ónyxom, Klenoty Aurum, 149 €

Ten svoj si vyberiete v sieti predajní Klenoty Aurum

Tak čo, zatúžili ste aj vy po nejakom novom prírastku do vašej šperkovnice? Ak áno, to najlepšie miesto, kam si ísť vybrať sú Klenoty Aurum. Toto klenotníctvo má na našom území bohatú, vyše 60 ročnú tradíciu. Nájdete tu tak šperky na špeciálne príležitosti, ako aj kúsky vhodné na každý deň. Ceny sú pritom veľmi rôznorodé, záleží len na vás, či chcete minúť desiatky, stovky alebo tisícky eur. V rámci valentínskej akcie dokonca ku každému „srdiečkovému“ šperku dostanete štýlový perlový náramok zadarmo.

SPOZNAJ KLENOTY AURUM

Tento článok sme pripravili v spolupráci s Klenoty Aurum.

Advertoriál