Presunúť na hlavný obsah

Romana Škamlová

modelka
Romana Škamlová

Romana Škamlová

modelka
Miesto narodenia:
Banská Bystrica
Partner/ka:
Ľuboš Bukovský
Rodinný stav:
slobodná
Výška:
171 cm
Váha:
53 kg
Miery:
89 - 60 - 91
Povolanie:
modelka

Zaujímavosť


Vyštudovala umeleckú strednú školu, svoj začiatok štúdia na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici musela ukončiť, pre svoju pracovnú vyťaženosť, ale od septembra plánuje pokračovať vo vysokoškolskom štúdiu v Bratislave.
Získala titul MISS stredných škôl, preto i skúsila šťastie na MISS Slovenskej republiky, kde sa stala 1. vicemiss 2007 a MISS Sympatia 2007. Vďaka modelingu spoznala mnoho krajín a mnoho príjemných ľudí.

Teraz je však pre ňu dôležitá jej vlastná agentúra, Escape Production. Momentálne rozšírila svoje pracovné činnosti aj o kaviarne. Zamerala sa na zdravý spôsob života a to v podobe Bio produktov, Low Fat Coffe a podobne.
Celý život sa pohybuje okolo módy. K móde patrí aj atraktívny výzor a dobrá postava. Preto rada prijala ponuku do projektu Supertelo. Myslím si, že môžem ľudom poradiť ako zdravo žiť a udržiavať sa v dobrej kondícii.
Životné hodnoty má jasne dané. Jej cieľom je mať okolo seba veľa dobrých ľudí , byť so svojím životom spokojná a založiť si šťastnú rodinu. Romana má rada adrenalínové športy, pretože vystihujú jej charakter.