Presunúť na hlavný obsah

Kamila Magálová

slovenská herečka

Kamila Magálová

slovenská herečka
Miesto narodenia:
Bratislava
Rodinný stav:
rozvedená
Vek:
69
Znamenie:
škorpión
Povolanie:
slovenská herečka

Štúdium a kariéra

Vyštudovala herectvo na VŠMU v Bratislave. Od roku 1973 do roku 1982 bola členkou Poetického súboru Novej scény. Neskôr odišla do Činohry SND. Zároveň sa venovala aj dabingovému herectvu.

Súkromie

Je vydatá, má syna Martina a dcéru Danielu. Je babkou, má tri vnúčatá Marínu, Ninku a Gregorka. Je dcérou dirigenta Ladislava Slováka.

Filmografia

2014: Chrobák v hlave

2013: Kolonáda

2013: Tančiareň

2013: Terapie II.

2012: Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka

2012: Líbáš jako ďábel

2011: Terapie

2010: TACHO

2009: Líbáš jako Bůh

2009: Odsúdené

2009: Rádio

2009: Zasiahnutí bleskom

2007: Ordinácia v ružovej záhrade

2004: Ruth to vidí jinak

2003: O Ječmínkovi

2001: Zlatý chlieb

1998: Opojenie z premeny

1996: Herodes a Herodias

1995: Divadelná komédia

1995: Maliar izieb

1994: Dvaja muži pod posteľou

1993: Divadelná pieseň

1992: Čo rozprávala teta Srna

1992: Výstrel na Bonaparta

1991: Amonina pomsta

1991: Pravda

1991: Rozruch na onkológii

1990: Fuente ovejuna

1990: Rozmar starej dámy

1990: Útrapy z rozumu

1989: Medveď

1989: Nebojte sa prvákov

1989: Prorok Rak

1988: Dva tucty červených ruží

1988: Eugen Onegin

1988: Chlapská dovolenka

1988: Mária Stuartová

1988: Slečna Júlia

1988: Ukradnutý biely slon

1988: Veľká rošáda

1988: Venček pre starého otca

1988: Veštba

1987: Smrť s fotografiou

1987: Začiatok sezóny

1986: Pro forma

1986: Rodina Tjaeldeovcov

1986: Šťastie na dobierku

1985: Ako dve hrdličky

1984: Dom pod morušou

1984: Falošný princ

1984: Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme

1984: Keď jubilant plače

1984: O mužoch, ženách a deťoch

1984: O sláve a tráve

1984: Všichni mají talent

1983: Jožko Púčik a jeho kariéra

1983: Krokodíl

1983: Lekár umierajúceho času

1983: Malvína z Bretónska

1983: Na stope zločinu: V službách zákona

1983: Pani z mora

1983: Pozrite sa!

1983: Radosť žiť

1982: Clavijo

1982: Guľôčky

1982: Hra na kocúra

1982: Chlapec s husľami

1982: Chlap prezývaný Brumteles

1982: Krkavci

1982: Vinník bez viny?

1982: Život bez konca

1981: Dozrievanie

1981: Ďuro-Truľo

1981: Fatamorgána

1981: Nie je všedný deň

1981: Obyčajné rozmery

1981: Služobná cesta

1981: Stena

1981: Škola žien

1981: Úspech

1980: Ach, tá láska pozemská

1980: A teraz sa rozhodni

1980: Bakalári

1980: Demokrati

1980: Falošný peniaz

1980: Generálka

1980: Sivá hmla

1980: Záhrada plná plienok

1980: Zbraně noci - síla dne

1979: Eugen Onegin

1979: Oco, mama a ja

1979: Žiadne veľké slová

1978: Parížsky život

1978: Príbeľská vzbura Janka Kráľa

1978: Riziko

1978: Spolužiak

1978: Zem

1978: Žena úspešného muža

1977: Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru

1976: Americká tragédia

1976: Deväť opustených kabeliek

1976: Koncert pre pozostalých

1976: Najvzdialenejšia hviezda na nebi

1976: Zenovo vedomie

1975: Jurát

1975: Poškolák

1974: Viktória Régia

1971: Parížski mohykáni