Presunúť na hlavný obsah

Veronika Paulovičová

herečka a moderátorka
Veronika Paulovičová

Veronika Paulovičová

herečka a moderátorka
Miesto narodenia:
Martin
Rodinný stav:
vydatá
Vek:
39
Znamenie:
strelec
Povolanie:
herečka a moderátorka

Štúdium


Je slovenská herečka a moderátorka, dcéra herca Ľubomíra Pauloviča.
Dva roky študovala produkciu a manažment na Filmovej a televíznej fakulte VŠMU a neskôr herectvo na Činohernej a bábkarskej fakulte VŠMU.
Moderovala reláciu Počasie v TV Markíza.
Hosťuje v Slovenskom národnom divadle a účinkuje v seriáloch TV JOJ.

Filmografia



2002: Kvet šťastia

2005: Medzi nami(TV seriál)

2007: Susedia

2007: Ordinácia v ružovej záhrade

2008: Panelák

2009: Kutyil s.r.o

2009: Prvé oddelenie