Presunúť na hlavný obsah

Mila Kunis

Herečka

Mila Kunis

Herečka
Miesto narodenia:
Černovice, Ukrajina
Partner/ka:
Ashton Kutcher
Rodinný stav:
vydatá
Vek:
37
Výška:
163 cm
Znamenie:
lev
Povolanie:
Herečka

Život

Narodila sa na Ukrajine, keď mala sedem rokov presťahovala sa s rodinou do Los Angeles. Chodila na hodiny herectva, kde si ju všimol hľadač talentov. Preslávila sa najmä ako Jackie Burkhart v komediálnom seriáli Tie roky sedemdesiate (1998 - 2006). Po boku Natalie Portman zažiarila v psychologickom trileri z baletného prostredia Čierna labuť (2010). Známa je aj z filmov Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010) či Ide len o sex (2011). Svoj hlas prepožičiava postave Meg Griffin v animovanom seriáli Griffinovci (2000).
V roku 2015 sa vydala za herca Ashtona Kutchera, s ktorým má dcéru.

Filmografia

1995 Make a Wish, Molly
1995 Piraňa
1996 Svalnatý Santa Claus
1997 Miláčik, zmenšil som nás!
1998 Gia
1998 Krippendorfov kmeň
1998 Milo
2001 Skusni to!
2002 Americké psycho 2
2004 Tony n' Tina's Wedding
2005 Tom 51
2005 Stewie Griffin: The Untold Story
2007 Po sexe
2007 Sťahovanie pána McAllistera
2007 Výchovný tábor
2008 Kopačky
2008 Max Payne
2009 Extract
2010 Kniha prežitia
2010 Nočné rande
2010 Čierna labuť
2011 Friends with Benefits
2012 Macík
2012 Tar
2013 Blood Ties
2013 Cesta do krajiny Oz
2013 Third Person
2014 Angriest Man in Brooklyn, The
2014 Annie
2015 Hell & Back
2015 Jupiter na vzostupe
2016 Bad Moms