Presunúť na hlavný obsah

Karin Haydu

Herečka a moderátorka
Karin Haydu

Karin Haydu

Herečka a moderátorka
Vek:
43
Znamenie:
baran
Povolanie:
Herečka a moderátorka

Ako 15-ročná začala študovať herectvo na bratislavskom konzervatóriu. Vyštudovala herectvo na VŠMU v Bratislave.

Počas stredoškolského štúdia účinkovala v televíznej inscenácii Hviezdoslavovej drámy Herodes a Herodias. Neskôr hrala vo filme Lepšie je byť bohatý a zdravý, ako chudobný a chorý, ktorý režíroval Juraj Jakubisko. V poslednom období účinkuje v SND, v divadle West a Astorka.

Do povedomia vstúpila účinkovaním v televízii. 9 rokov sa podieľala na spolupráci pri realizácii úspešnej relácie Čo dokáže ulica a tiež po boku – dnes už zosnulých – Stana Radiča a Jara Filipa v relácii Apropo TV. Moderovala aj v reality show Vyvolení 2. Účinkuje aj v seriáloch Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade, Búrlivé víno, Hoď svišťom a Chlapi neplaču.

Filmografia

2015: Kukučka (TV seriál)

2014: Superhrdinovia (TV seriál)

2013: Chlapi neplačú (TV seriál)

2012: Búrlivé víno (TV seriál)

2012: Policajti z centra (TV seriál)

2011: Hoď svišťom (TV seriál)

2008: Panelák (TV seriál)

2007: Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

1996: Herodes a Herodias (TV film)

1994: Na krásnom modrom Dunaji

1993: Muzikál

1992: Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý