Presunúť na hlavný obsah

Ashton Kutcher

herec
Ashton Kutcer

Ďalšie informácie


Ashton študoval biochémiu, k herectvu sa dostal vďaka hľadačovi talentov, ktorý ho objavil v uliciach Iowy. Prvý úspech zaznamenal v sitcome Tie roky sedemdesiate, kde stvárnil prihlúpleho krásavca Kelsa. Tento štýl mu ostal aj naďalej, keď hral vo viacerých filmoch prevažne hlúpych fešákov.

Dramatickú rolu dostal vo filme The Butterfly Effect, kde ukázal, že vie hrať aj seriózne postavy.

Ashton bol známy aj vďaka svojmu vzťahu s Demi Moore, ktorý sa však skončil rozchodom. V súčasnosti tvorí pár s mladšou kolegyňou, Milou Kunis.

Filmografia



2011 Hlavne nezáväzne

Silvestrovská noc

2010 Valentín

Vrahúni

2009 Samec

Vzájomné objatia

2008 Mejdan v Las Vegas

Miss Guided (TV seriál)

2007 Boog and Elliots Midnight Bun Run (video film)

2006 Atentát v Ambassadore

Lovecká sezóna

Záchranári

2005 Hádaj, kto príde

Robot Chicken (TV seriál)

Takmer ako láska

2004 Osudový dotyk

2003 Dva a pol chlapa (TV seriál)

Dvanásť do tucta

Medové týždne

Reel Comedy: Just Married (TV film)

Šialené rande

2001 Grounded for Life (TV seriál)

Texaskí rangeri

2000 Falošná hra

Je to na tebe

Kámo, kde mám fáro?

Making the Band (TV seriál)

1999 Už to príde

1998 Tie roky sedemdesiate... (TV seriál)