Presunúť na hlavný obsah

Jennifer Love Hewitt

herečka, producentka, speváčka
Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

herečka, producentka, speváčka
Miesto narodenia:
Waco,Texas,USA
Partner/ka:
Brian Hallisay
Rodinný stav:
vydatá
Vek:
40
Výška:
157 cm
Váha:
58 kg
Miery:
80-64-85
Znamenie:
ryby
Povolanie:
herečka, producentka, speváčka

Kariéra

Keď mala desať rokov, rodina sa presťahovala do Los Angeles. Presadila sa na jednom zo svojich prvých konkurzov. Získala miesto v reklame a neskôr v roku 1984 aj miesto v Disneyho filme, Kids Incoportorated. Bola to jej prvá veľká filmová úloha síce ešte v detskom, ale predsa v šoubiznise.

Prešla niekoľkými televíznymi projektami, až kým v roku 1995 konečne obdržala rolu pre veľký seriál The Party of Five, ktorý sa vysielal aj na STV.

Bola idolom mládeže po celom svete. Úspech potvrdili aj projekty Viem čo ste robili minulé leto 1, 2, Can´t Hardly Wait a Heartbreakers, v ktorom si zlomila prst pri pokuse skočiť do bazéna rybičku. Účinkuje vo veľa známych seriáloch a filmoch.

Filmografia

2012: Hriešny zoznam (TV seriál)

2012: Jewtopia

2011: Café

2011: Lost Valentine, The (TV film)

2011: Love Bites (TV seriál)

2010: Hot in Cleveland (TV seriál)

2010: Hriešny zoznam (TV film)

2009: Magic 7, The (TV film)

2008: Delgo

2008: Tropická búrka

2006: Garfield 2

2005: Láska a iné trapasy

2005: Myšlienky vraha (TV seriál)

2005: Spoveď ambicióznej mrchy (TV film)

2005: Stratené duše (TV seriál)

2004: Garfield

2004: Christmas Carol, A (TV film)

2004: In the Game (TV film)

2004: Láska na druhý pokus

2004: Why Can't I Be Audrey Hepburn

2003: Skratky ku šťastiu

2002: American Dreams (TV seriál)

2002: Dobrodružstvá Toma Palčeka a Palculienky

2002: Hunchback of Notre Dame II, The

2002: Tuxedo

2001: Pred svadbou nie!

2000: Príbeh Audrey Hepburnovej (TV film)

2000: Weekenders, The (TV seriál)

1999: Comeback

1999: Time of Your Life (TV seriál)

1999: Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál)

1998: Hercules (TV seriál)

1998: Telling You

1998: Už sa neviem dočkať

1998: Viem, čo ste robili minulé leto 2

1998: Zoomates

1997: Trójska vojna

1997: Viem, čo ste robili minulé leto

1996: Domáce väzenie

1994: Byrds of Paradise, The (TV seriál)

1994: McKenna (TV seriál)

1994: Správna päťka (TV seriál)

1993: Little Miss Millions

1993: Sestra v akcii 2: Opäť v habite

1992: Munchie

1992: Shaky Ground (TV seriál)

1991: Dance! Workout with Barbie