Presunúť na hlavný obsah

Kristína Svarinská

herečka
Kristína Svarinská

Kristína Svarinská

herečka
Miesto narodenia:
Bratislava
Rodinný stav:
slobodná
Vek:
31
Výška:
162 cm
Znamenie:
býk
Povolanie:
herečka

Kariéra


Dvadsaťdvaročná Kristína Svarinská je študentkou herectva na VŠMU, no stihla už účinkovať v niekoľkých slovenských filmoch a seriáloch. Nedávno prišiel do kín nový celovečerný film Lóve o romantickej láske dvoch mladých ľudí aj o skutočnom živote v Bratislave, v ktorom si zahrala jednu z hlavných úloh. Ako vzorná študentka ekonómie Veronika sa v snímke mladého režiséra Jakuba Kronera zamiluje do „zlého chlapca“ Maťa, ktorého si zahral Michal Nemtuda. S ním nakrútila naozaj horúce milostné scény, v ktorých odhalila oveľa viac ako doteraz. V roku 2010 sa zúčastnila súťaže Showdance, kde skončila na piatom mieste.

Filmografia


2002 - Dážď padá na naše duše
2003 - Neverné hry
2008 - Obchod so šťastím (Simona) - seriál
2009 - 2010 - Panelák (Nika) - seriál
2009 - 2011 Keby bolo keby (Mirka) - seriál
2010 - Nesmrteľní (Roxana)
2011 - Druhý dych - seriál
2011 - Lóve
2011 - Hoď svišťom – seriál