Presunúť na hlavný obsah

Pamela Anderson

herečka, modelka, producentka

Pamela Anderson

herečka, modelka, producentka
Miesto narodenia:
Britská Kolumbia, Kanada
Rodinný stav:
rozvedená
Vek:
52
Znamenie:
rak
Povolanie:
herečka, modelka, producentka

Život


Pamela Denise Anderson sa najviac preslávila v televíznych show Home Improvement, Baywatch a V.I.P. Jeden čas bola známa pod menom Pamela Anderson Lee po tom, čo sa vydala za bubeníka Tommyho Lee. Udržuje si dvojité občianstvo, americké a kanadské.

Kariéra


Po dokončení školy Highland Secondary School v roku 1985 sa presťahovala do Vancouveru a pracovala ako fitness inštruktorka. Jej fotograf a priateľ Dan Ilicic vytvoril plagát Blue Zone Girl, vďaka čomu sa neskôr objavila na titulnej strane Playboy magazínu. V tejto fáze svojej kariéry sa presťahovala do Los Angeles, aby si naplnila svoje ambície v modelingu.
Stala sa playmate mesiaca pre mesiac február 1990. Vtedy sa rozhodla, že si dá spraviť silikónové implantáty. Odvtedy sa objavila viackrát na stránkach Playboya v rokoch 1990-2000.

Filmografia

2016 The People Garden
2015 Connected
2014 Čto tvorjat mužčiny 2
2014 Jackhammer
2011 Hollywood & Wine
2010 Commuter, The
2010 Hollywood & Wine
2009 Costa Rican Summer
2008 Superhrdina
2007 Ešte väčšia blondína
2006 Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa
2005 No Rules
2005 Stacked
2003 Pauly Shore Is Dead
2003 Pobrežná hliadka: Havajská noc
2003 Saturday Night Live - Halloween
2003 Scary Movie 3
2003 Stripperella
2002 Making of Bret Michaels, The
2002 Scooby-Doo
2002 Šarmantná Claude
2002 8 jednoduchých pravidiel
1999 Futurama
1999 Playmate Profile Video Collection Featuring Miss February 1999, 1996, 1993, 1990
1998 Blondes Brunettes Redheads 
1998 Pam & Tommy Lee: Stolen Honeymoon 
1998 V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej
1997 King of the Hill
1997 Trebárs ma zožer
1996 Barb Wire
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
1995 Edenquest: Pamela Anderson
1995 Experiment
1995 Playboy: The Best of Pamela Anderson
1994 Come Die with Me: A Mickey Spillane's Mike Hammer Mystery
1994 Súboj policajtov
1993 Pestúnka Franny
1993 Snapdragon
1992 Baywatch: River of No Return
1992 Baywatch Summerfest Special
1992 Playboy Video Centerfold: Pamela Anderson
1992 Tak plynie čas
1991 Majster Tim
1991 Sexy Lingerie III
1991 Taking of Beverly Hills, The
1991 Top of the Heap
1991 Wet & Wild III
1990 Married People
1989 Baywatch
1987 Ženatý so záväzkami
1984 Charles in Charge 
1980 World of Strawberry Shortcake, The