Presunúť na hlavný obsah

Lýdia Eckhardt prezradila svoj recept na úspech!

Zábava

Zaujíma vás, v čom tkvie osobný recept a návod na úspech prvej dámy slovenskej módnej scény Lýdie Eckhardt? Aj to sa dozviete v jej prvej knihe, ktorú pre svojich priaznivcov a fanúšikov „navarila“ pod vianočný stromček.


Uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt len nedávno oslávila päťdesiatku. Napriek tomu táto očarujúca žena s veľkým srdcom a charizmou vyzerá lepšie ako pred rokmi, kedy rozbiehala svoj vlastný módny salón v Bratislave. Zaujíma vás, ako to robí? Neustále sa usmieva, pretože, ako sama hovorí, šťastie je o vnútornom pocite. A má ešte jeden, vlastný recept na úspech – s láskou, a najmä mimoriadne dobre varí. O jej zdravé, rýchle a chutné recepty je veľký záujem nielen medzi klientkami jej módneho salónu. Ako s úsmevom a prehľadom zvláda úlohu úspešnej módnej návrhárky, matky, manželky, ale i vždy dokonale upravenej a dobre naladenej hostiteľky vám Lýdia Eckhardt prezradí vo svojej prvej knihe (nielen) o varení, ktorú pre všetkých svojich priaznivcov a fanúšikov „navarila“ pod vianočný stromček. Nájdete tu viac ako 90 zdravých, diétnych, ale hlavne rýchlych receptov, doplnených o autorkin vtipný komentár. Ak by ste si pod vianočný stromček mali kúpiť len jednu jedinú knihu, určite neoľutujete, ak siahnete práve po jej recepte na úspech (nielen) v kuchyni. Lýdia vám totiž prezradí, ako rýchlo a najmä chutne navariť, a zároveň byť vždy štýlová a plná energie! Ako sama autorka hovorí: „My ženy si predsa musíme pomáhať. A zaslúžime si, aby naše úsilie a snahu, ktorú dennodenne vynakladáme (nielen) v kuchyni, občas niekto ocenil...“

Rukolový šalát s hruškou a figou

Suroviny:

•    1 balenie rukoly
•    1 sladkú hrušku
•    3 - 4 ks fíg
•    parmezán na dozdobenie
•    cca 1 dl olivového alebo tekvicového oleja
•    cca 1 dl octu balzamiko – medový (ak nemáte, tak do balzamikového octu primiešajte 1 - 2 lyžičky tečúceho medu)
•    zopár vlašských orechov (nemusia byť)

Postup:

Umytú rukolu trochu nakrájame, aby sme pri jedle neofŕkali nielen seba, ale aj čistý obrus (u nás ani to nestačí). Neošúpanú hrušku nakrájame na plátky, predtým namočené figy (vo vode) rozkrojíme na polovice, nasypeme na rukolu spolu s orechmi a doladíme nastrúhaným parmezánom. Až pred podávaním zalejeme zálievkou (ale to už každý vie, že byť veľmi v predtermíne sa neoplatí, lebo zo šalátu vznikne tzv. blato)

Knižná novinka od Lýdie Eckhardt pod názvom „NAVARME SI ÚSPECH“ je už v predaji prostredníctvom internetového obchodu www.andreashop.sk a internetového kníhkupectva www.ipark.skOd 15.novembra si budete môcť prvú knihu od Lýdie Eckhardt kúpiť vo všetkých dobrých kníhkupectvách.

Svoju prvú knihu Lýdia úspešne „navarila“ v unikátnej, na mieru vyrobenej kuchyni od popredného rakúskeho výrobcu kuchýň na mieru HAKA KUCHE, ktorého na Slovensku výhradne zastupuje spoločnosť Createc. Kvalitné vstavané spotrebiče sú pri príprave chutných dobrôt jedným z hlavných kľúčov k úspechu.  Spotrebiče značky Hotpoint s technológiu High Definition prinášajú kombináciu unikátnych inovácií dizajnu, funkcií a vlastností domácich spotrebičov pre čo najefektívnejšie varenie, pečenie, chladenie či umývanie. Ak sa k tomu pridá aj správna dávka kulinárskeho nadšenia, recept na úspech je zaručený. Spoločne s Lýdiou Eckhardt, značkou Hotpoint, Haka Kuche  a internetovým obchodom www.andreashop.sk želáme DOBRÚ CHUŤ!