Presunúť na hlavný obsah

SIMONA KRAINOVÁ A JEJ ÚČES NA LET'S DANCE

Móda a krása

Neexistuje zlý model, len zlý fotograf. Rovnaké pravidlo však platí aj v prípade kaderníkov. Najlepším kaderníkom na Slovensku v roku 2009 sa stal Zoltán Takács zo salónu Roccoco, ktorý česal českú modelku Simonu Krainovú na jej posledné vystúpenie v show Let‘s Dance 4. A že bolo naozaj na čo sa pozerať, zistíte aj v galérii FEMINITY.

Spojenie Zoltán Takács a Simona Krainová sa stalo viac ako priaznivým pre celkovú vizáž českej topmodelky v tanečnej show Let’s Dance a aj keď to bolo jej posledné vystúpenie, o to bolo pôsobivejšie bolo z hľadiska tanečného výkonu i estetického zážitku.

Simona Krainová sa plne oddala skúseným rukám nášho najlepšieho kaderníka, ktorý jej vytvoril pôsobivý romantický účes s nadýchaným efektom v oblasti šije. To, že rôzne uzly a zapletené vrkoče sú trendom tejto sezóny, sme sa mali možnosť presvedčiť nielen na slovenskom OTOvi 2009, ale aj na svetových mólach popredných módnych návrhárov, akými sú Alexander McQueen, Karl Lagerfeld pre Fendi alebo Stefano Pilati pre Yves Saint Laurent.

Zoltán Takács vsadil na romantickú a feminnú stránku podtrhujúcu Simoninu vrodenú krásu. Pripravil si pre ňu folkový štýl uprednostňujúci prirodzenú krásu vlasov a účesu so zjavným charakterom voľnosti a slobody. Kaderník roku 2009 a 2008 vie, čo ženám pristane a preto sa neriadi len trendmi, ktoré určuje móda, ale prihliada na typ osoby, akou žena je a plne sa jej snaží prispôsobiť.

Samotný účes Simony pozostával z hladkého základu rozdeleného cestičkou na stred s postranným antickým efektom a s voľne zapletenými vrkočmi, ktoré vzájomným prepojením vytvorili vzdušný uzol.

Aj keď to bol posledný labutí tanec Simony Krainovej v Let’s Dance 4, určite bol nezabudnuteľným zážitkom pre potechu oka i ducha s patričným pričinením kaderníka Zoltána Takácsa.