Presunúť na hlavný obsah

Najznámejšie rozchody v showbiznise

Feminity

A ich láske je koniec... Tohto roku sa rozpadol ďalší vzťah a manželstvo známych párov. Je to smutné, no zároveň nás to ani neprekvapuje. Zo skúsenosti vieme, že dlhoročný vzťah slávnych osobností je raritou. Pozrite sa spolu s nami, ktorí to už dlhšie v spoločnej domácnosti „nezvládali“ a svojej láske povedali zbohom.

Christina Aguilera a Jordan Bratman

Začneme najčerstvejšou informáciou o rozchode speváčky Christiny Aguilery a jej manžela Jordana Bratmana. Pár, ktorý sa zoznámil v roku 2002 a v roku 2005 kostole spečatil svoje puto, oznámil rozchod. Posledné mesiace sa vraj ich láska zmenila na priateľstvo a ani manželkin pokus o „znovuzapálenie“ ich sŕdc na dovolenke v Taliansku nebol úspešný. Pár má dvojročného syna Maxa, o ktorého sa plánujú starať naďalej spoločne.

Courteney Cox a David Arquette
Pár mesiacov pred rozchodom Aguilery to so svojím manželom ukončila aj hviezda seriálu Priatelia, Courteney Cox. „Chceme zostať najlepšími priateľmi a zodpovednými rodičmi  (z manželstva majú šesťročnú dcéru Coco). Ľúbime sa stále rovnako hlboko,“ povedala Courteney pri svojom rozchode s David Arquetteom. Je paradoxom, že napriek citu, ktorí ich stále spája, svoj vzťah ukončili.

Halle Berry a Gabriel Aubry
Rovnako priateľmi zostali po rozchode aj Halle Berry s Gabriel Aubrym. Model, s ktorým mala herečka dcéru Nahlu, bol zo stroskotania ich vzťahu veľmi smutný. No aj napriek tomu ale, o expartnerke povedal, že je jedna z najkrajších a najmimoriadnejších žien, ktoré v živote poznal. Kiež by tak o nás hovorili naši bývalí...

Sandra Bullock a Jesse James
Nebolo magazínu, v ktorom by sa nepísalo o rozchode slávnej herečky Sandry Bullock a jej manžela Jessa Jamesa. Počas ich spoločného života podnikateľ James Sandru podvádzal. Aj keď sa hovorí, že nevera je odpustiteľným hriechom, herečke, ktorá sama podala žiadosť o rozvod, to nemôžeme zazlievať. Jej motorkár ju totiž údajne podviedol až s piatimi ženami. Ako ďaleko až môže zájsť muž, aby mu žena "nedala košom“?

Tiger Woods a Elin Nordegren
Rovnako smutné a škaredé je správanie svetového golfistu Tigera Woodsa, ktoré viedlo k rozpadu jeho vzťahu. Američan mal milenky počas spoločného života s Elin Nordegrenou a manželstvo mu nezachránilo ani verejné priznanie a ospravedlnenie. „Ublížil som svojej žene, svojim deťom, mojej matke, mojim priateľom, mojej nadácií a všetkým deťom, ktoré má ako športovca uznávali a obdivovali po celom svete.“ Elin napriek priznaniu a ľútosti požiadala o rozvod. Jej ranené srdce asi nevyliečilo ani sto miliónov dolárov, ktoré jej Tiger musel na základe rozhodnutia súdu zaplatiť.