Presunúť na hlavný obsah

Ako vidí jar 2011 Victoria Beckham

Feminity

Je nielen vzornou manželkou a matkou, ale aj čoraz viac vyhľadávanou a uznávanou módnou návrhárkou. Jej kolekcie majú čoraz väčšiu úroveň a bez problémov dokážu konkurovať aj uznávaným a legendárnym návrhárskym menám. FEMINITY vám predstavuje jarnú kolekciu, ktorú Victoria Beckham predviedla počas New York Fashion Week.

Jemnosť, jednoduchosť, ale zároveň ladnosť a ženskosť. Presne tak sa dá v krátkosti opísať jarná kolekcia na rok 2011, ktorú predstavila Victoria Beckham na New York Fashion Week. Medzi elitou svetových návrhárov sa dostala vďaka svojej šikovnosti a nápadom a právom jej patrí aj nominácia na titul módneho dizajnéra roku, ktorý udeľuje British Fashion Council.

Jarná kolekcia manželky známeho futbalistu je viditeľne inšpirovaná 60. rokmi a návrhárka pri nej využila celú škálu farieb a materiálov. Jej modely sa vyznačujú tým, že sa dajú nosiť nielen počas dňa, ale bez problémov si ich môžete obliecť aj na večernú párty.

Victoria vsadila nielen na klasické farby ako biela a čierna, ale nebála sa navrhnúť ani modely vo výrazných odtieňoch. Medzi predvedenými kúskami nechýbali ani večerné róby, ktoré nenechali chladnými nejednu prítomnú dámu.

Beckham vo svojej vízii jarnej sezóny ponúka na výber široké spektrum šiat, od klasických úzkych strihov, ktoré dokonale zvýrazňujú ženskú postavu až po sukne s tulipánovým strihom. Spoločným znakom však je dôraz na čisté línie a minimum ozdôb. Kým niektoré šaty boli doplnené opaskami, iné neponúkali nič, len jednoduchý strih.

Módna značka Victorie Beckham, postavená na elegantnom minimalizme s dôrazom na ženskosť je vyhľadávanou nielen medzi bežnými zákazníčkami, ale čoraz viac aj medzi Beckamovej „kolegyňami“. Nosia ich aj také ikony módy ako Sarah Jessica Parker či Cameron Diaz.