Puding na spôsob kokosovej pannacotty
Rýchly dezert, ktorý poteší.
Náročnosť: 1
Potrebujeme:
ananásový kompót (hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)
100 ml smotany na šľahanie
100 g horkej čokolády
1 balíček kokosového pudingu
40 g cukru
500 ml mlieka
Postup:
1 Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky.
2 Smotanu na šľahanie uvedieme do varu a rozpustíme v nej čokoládu. Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.
3 Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť.
4 Povrch pohárov ozdobíme ananásom.
Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk
Text: Katarína Sedláková pre magazín Pravdy
Recept a foto: DR. OETKER