Presunúť na hlavný obsah

ENVY premenou ku krajšiemu ja

Krása

Zbavte sa nedokonalosti, ktorá vás trápi. Malá zmena zovňajšku vám zmení vzhľad, pridá na sebavedomí a budete sa cítiť mladšie, krajšie, sviežejšie. Klinika estetickej medicíny ENVY dvakrát do roka ponúka možnosť zmeny zadarmo.

Envy premena vám vyzmizikuje hlboké vrásky okolo očí, pier a ústa budete mať krásne krojené a plné. Alebo konečne vyhráte boj nad tmavými kruhmi pod očami a spolu s nimi sa zbavíte unaveného vzhľadu. Mýty o umelo pôsobiacich tváričkách bez mimiky odchádzajú pomaly do zabudnutia a ženy začínajú viac a viac rozumieť, čo im estetická a plastická medicína ponúka. Dáva im možnosť potlačiť nedokonalosti a  naplno vyniknúť ich kráse, zachovať si prirodzenosť, sviežosť a mladistvý vzhľad v každom veku.

A to je aj krédom kliniky ENVY. Prirodzenosť v ošetreniach a zákrokoch.

Jedinečné ENVY premeny sa stávajú čoraz viac populárne. Stačí zaslať svoju túžbu po zmene na mailovú adresu tejto kliniky a možno sa na vás štastie usmeje a vy získate nové dokonalejšie ja. Tentokrát sa o premeny dvoch klientiek postarala MUDr. Tatiana Hudáková, dermatologička Kliniky Envy.

V-shape

Okrúhlejšia tvár často trápi aj štíhle ženy a pôsobí neproporčne. Donedávna sa tvár zjemňovala pomocou čeľustnej chirurgie, ktorá si vyžadovala dlhú rekonvalescenciu. Na klinike ENVY ponúkame novú, neinvazívnu techniku, bez použitia skalpela – V - shape. Aplikáciou botolutoxínu do žuvacieho svalu tváre dôjde k jeho zmenšeniu. Výsledkom je užšia tvár so zvýraznenými lícnymi kosťami (tvar písmena V). V praxi to znamená oslabenie a zmenu objemu svalu, čiže dlhodobé zúženie šírky čeľuste, čím tvár získava užší tvar.

Eva a jej premena

Eva mala okrúhlejšiu tvár, túžila po užšej. Dermatologička kliniky ENVY, MUDr. Tatiana Hudáková opisuje zákrok: „Slečna Eva podstúpila navrhnuté bezbolestné ošetrenie dvakrát po sebe v intervale 6-tich týždňov. Výsledkom je zúžená dolná časť tváre. Krásne vynikli lícne kosti, ktoré mala slečna Eva veľmi pekné, ale kvôli nedokonalej dolnej časti tváre úplne zanikali. Jemnou ihlou som jej do žuvacieho svalu aplikovala potrebné množstvo botolutoxínu. Jeho pôsobením črty zmäkli a tvár sa opticky zúžila. Aby bol efekt trvalejší, procedúru sme po šiestich týždňoch zopakovali.“

Bližšie informácie o premene nájdete TU.

Odstránenie vrások a zväčšenie pier

Mimické vrásky alebo vráska hnevu, glabela trápia ženy aj mužov. Dnes ich vieme zjemniť, odstrániť jednoduchou, ale precíznou aplikáciou botolutoxínu. Vrásky okamžite vyhladzuje a je vynikajúcou prevenciou proti vzniku nových. Efekt je okamžitý a dlhodobý. Vyhladením mimických vrások sa zjemnia črty vašej tváre. Ku krásnemu vzhľadu a celkovému mladšiemu dojmu jednoznačne prispievajú plné, symetrické pery. Ich objem zväčšujeme aplikáciou špeciálnej kyseliny hyalurónovej. Pery budú mäkké, jemné a prirodzené.

Miroslava a jej premena

Miroslava zápasila s vráskami v oblasti očného okolia a koreňa nosa, ktoré sa laicky nazývajú stračia nôžka. Hlavne pri úsmeve a výraznejšej mimike boli jej vrásky veľmi viditeľné. Ďalej ju trápila mimická vráska hnevu, teda vráska medzi obočím, ktorá veľakrát zbytočne priťahuje pohľad a doslova upriamuje pozornosť. Dermatologička kliniky ENVY, MUDr. Tatiana Hudáková opisuje zákrok: „Vhodnou aplikáciou botulotoxínu došlo v priebehu2-3 dní nielen k odstráneniu problematických vrások, ale zároveň sme zabránili ich prehlbovaniu a následnému „zlomeniu“ kože. Efekt tohto zákroku je 3-6 mesiacov a s každou ďalšou aplikáciou sa predlžuje. Ako posledné ošetrenie sme zvolili zväčšenie, volumizáciu pier. Pani Miroslava mala svoje pery pekne krojené, ale úzke. Jemne sme vyplnili ich objem a výsledkom je prirodzená pera. Efekt je okamžitý s postupným výraznejším efektom, ktorý vydrží 6-12 mesiacov. Zákrok nie je bolestivý, pred aplikáciou materiálov sme klientke naniesli lokálne anestetikum.“

Bližšie informácie o premene nájdete TU.

Ako na to?

Pošlite e-mail na recepcia@envyclinic.sk s predstavou, čo by ste chceli na sebe vylepšiť. Nezabudnite uviesť vaše meno, priezvisko, vek a priložiť fotografiu. Výhercov premeny žrebujeme dvakrát do roka a garantujeme osobný prístup našich odborníkov, ktorých prvoradým cieľom je váš výsledký prirodzený vzhľad.

Klinika ENVY

Najväčšia klinika krásy na Slovensku poskytuje služby dermatologickej medicíny a plastickej chirurgie. Kliniky a ambulancie nájdete v mestách Košice, Bratislava, Poprad, Prešov a Žilina. Svoju ponuku neustále rozširuje, modernizuje a drží krok s najnovšími svetovými trendmi. V ponuke služieb nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú na klinike ENVY samozrejmosťou.  

www.envyklinika.sk    www.envytherapy.sk  recepcia@envyclinic.sk  www.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666 

- reklamná správa -