Presunúť na hlavný obsah

Slávik 2010: Ako na módnej prehliadke

Feminity

Odovzdávanie prestížnych hudobných ocenení Slávik je každoročne ideálnym miestom na predvedenie rôznych modelov. Hviezdy zo sveta hudby, ale i ostatných sfér šoubiznisu vyrazili do Starej Tržnice a na následnú párty v rôznych outfitoch. Niektoré s cieľom šokovať, zaujať a provokovať, iné stavili na osvedčenú klasiku. Ako to na finále súťaže Slávik 2010 včera v noci vyzeralo a kto si čo obliekol uvidíte vo FEMINITY fotogalérii a vo videu.

Absolútna víťazka súťaže Slávik 2010 a Speváčka roka 2010 Zuzana Smatanová nám prezradila, že hoci nerada nosí krátke šaty, pre tento večer spravila výnimku. „Nie som zástanca krátkych sukní, považujem to za kus oblečenia, ktoré nerada nosím,“ hovorí. Model, v ktorom Zuzana vyzerala naozaj dobre pochádza z dielne slovenského návrhára Borisa Hanečku. „Rozprávali sme sa o nich pred niekoľkými mesiacmi. Boris navrhol krátke, ja som trvala na stojatom golieri a dlhých rukávoch,“ prezrádza Zuzana.

Speváčka Kristína, ktorá v ten večer tiež odišla s dvojicou ocenení – Rádioslávik a Hit Roka – predviedla v ten večer hneď dvojicu modelov. Kým počas vystúpenia šokovala nielen blond parochňou, ktorú mala ako výsledok stávky, ale i „lolitovským lookom“ v nevinnej bielej, po vystúpení sa prezliekla do žiarivej modrej kombinácie. „Oboje šaty navrhla a ušila Adriána Adamíková, s ktorou spolupracujem už od Eurovízie,“ hovorí Kristína. Ako dodáva, celé to vymyslela návrhárka, pretože vie, čo má rada a podarilo sa jej trafiť Kristínin štýl. „Som rada, že na šatách boli motýliky, ktoré mi vyvolávajú dobrú náladu a zároveň sa hodia aj k tej skladbe.“

Mária Čírová patrila v ten večer naozaj k neprehliadnuteľným vďaka modelu od Róberta Bartolena. „Veľmi sa z tých šiat teším, sú úžasné, dobre sa v nich cítim. Sú extravagantné, teda presne to, čo sa na Slávika hodí,“ opísala nám svoje pocity Mária. „Keď som videla a zároveň aj predvádzala jeho modely na jednej prehliadke, tak sme sa dohodli, že niečo spoločne vymyslíme na Slávika.“ Čierno-biely model s prilbou vznikal približne dva dni.

Podstatne jednoduchšie to mali v ten večer páni. Kým strieborný Spevák 2010 Peter Cmorík zvolil klasiku v podobe „číňany“, tričko, šál a sako, Kuly stavil na dizajnérské na mieru šité sako v military štýle. V duchu aktuálnych trendov sa obliekol aj zlatý Slávik Richard Müller, čierne lesklé nohavice doplnil jednoduchým tričkom a kovovým predĺženým sakom.

Kto vyberal oblečenie Elene Podzámskej, Maríne Georgievovej a Magdaléne Šebestovej sa dozviete vo videu. Oblečenie hostí na párty zhodnotí stylistka Andrea Ziegler.