Presunúť na hlavný obsah

Erotické poviedky: Z tohto dôvodu som bola manželovi neverná a myslím, že v tom nie som sama

Erotické poviedky

Keď jeden na druhého nemá čas, je to začiatok konca...

Mal to byť pre nás nový začiatok. Po tom, ako sme si kúpili dom, po ktorom sme tak dlho túžili, prišla manželovi výhodná pracovná ponuka. Obaja sme vedeli, že ho to bude stáť veľa času, cestovanie, no malo to tak byť prvé dva roky. Ja som sa nastavila na mód, v ktorom som si voľný čas bez neho vypĺňala návštevou rodiny, priateľov, našla som záľubu v plávaní. 

Prečítajte si: Erotické poviedky: Aký je prvý sex po rozvode? Čakala som niečo úplne iné...

Každý víkend strávený bez neho som brala ako daň za to, že manžel konečne robí to čo chce a za slušné peniaze. Ja som mohla zamestnanie nechať tak, no neurobila som to, pretože nie som rodená žienka domáca. Týmto pádom sa posunul aj termín, kedy sme sa chceli baviť o deťoch. Chceli sme počkať pár rokov, no Milanova zaneprázdnenosť to oddialila ešte o nejakých pár rokov na viac.

Samota

Milovala som svojho muža. Nikdy, za celý môj život som nepodviedla partnera, pretože to je pre mňa zrada, aká sa neodpúšťa. Milana som videla posledný rok keď vstával do práce a keď z práce prichádzal. Mala som toho na srdci veľa, no najbližšiemu človeku, ktorého som milovala, som sa s mojimi myšlienkami nemohla zdôveriť, pretože jednoducho nebolo kedy. Jeho neustále telefonáty, aj počas voľného času, ktorého sme spolu trávili tak málo, mi začali prerastať cez hlavu. Už len na tón jeho zvonenia som dostala alergiu a kedykoľvek som ho započula, z miestnosti som radšej odišla.

Prečítajte si: Erotické poviedky: Stačilo pár ťahov a milenca som odlákala od jeho rodiny...

Samozrejme, že sme sa o tom rozprávali, no na riešenie nebol čas. Samú seba som presviedčala, že veď mám milujúceho manžela, ktorý je úžasný a inteligentný a vtipný a vážila som si ho za všetko, čo dokázal. Začala som sa stretávať s jeho bratom. Boli to stretnutia, kedy sme sa obaja posťažovali na prácu, na naše boľavé časti tela, na politiku, no jednoducho priateľ do dažďa. No  v jeden večer, keď sme začali rozoberať naše rodinné vzťahy, z Milanovho brata vybehla veta, ktorú som nečakala. „Nechápem, že si to s nim tak dlho vydržala, ja by som v takomto vzťahu žiť nemohol.“ Po tomto večeri som išla spať do prázdnej postele, pretože Milan zaspal na gauči v obývačke. 

Začiatok konca

S Milanovým bratom som sa stretla o týždeň na to a rovno pri stretnutí som sa rozplakala. Povedala som mu všetko, čo ma trápi, že to, čo mi povedal, je pravda. Vyspali sme sa spolu. Stalo sa to u neho na terase a cítila som sa ako tínedžer, ktorý porušuje všetky pravidlá. Obaja sme boli zadaní, no on s manželkou žil v odlúčení.  

Prečítajte si: Erotické poviedky: Môj chlap sa nevzruší inak ako keď mám...

Keď jeden na druhého nemá čas, je to začiatok konca. Medzi mnou a mojim manželom  nikdy nebol konflikt, nebol na to čas a preto naše manželstvo stroskotalo. Po nevere som sa manželovi priznala. S Milanovým bratom som zostala tehotná. Po jednom večeri, sa mi obrátil život hore nohami. S manželom sme sa rozviedli. On sa so svojim bratom už dva roky nerozpráva, no ja mám rodinu, artnera, ktorý je naozaj pri mne a som konečne šťastná, aj keď to bolo na úkor šťastia môjho bývalého manžela.