Recepty na rybie špeciality
Sviatočný čas je plný výnimočných chutí, ktoré sa spájajú nielen s rôznymi druhmi pečiva, sladkostí alebo vianočných pečených špeciálít. Neodmysliteľnou súčasťou sviatočného stola v krajinách s dlhou kresťanskou tradíciou je ryba. FEMINITY prináša zaujímavé recepty Jiřího Babicu, jedného zo známych českých kuchárov, na pochúťku z kapra, ale aj rybie ragú z lososa a aktuálne obľúbenej ryby pangasius.
ryba,recepty, jiri,babica,dobroty,jedlo,recepty,isifa_,
KAPOR S CESTOVINAMI
RYBIE RAGÚ
Na kúsky nakrájaný losos a pangasius poprášime múkou, pridáme nakrájaný cesnak, okoreníme a opečieme na panvici na olivovom oleji. Keď je mäso hotové, vyberieme ho z panvice, do ktorej vložíme nakrájaný baklažán a cuketu, zelený petržlen, červenú nakrájanú cibuľu, cherry paradajky, rukolu a pokrájanú mozarellu a všetko pokvapkáme balzamikovým octom. Vrátime k tomu ryby a skvelé rybie ragú je hotové.