Presunúť na hlavný obsah

Bacuľka Ivana Christová je žena, ktorá vzbudzuje obdiv: Takto ju vidí len málokto!

Slovenské celebrity

Keď sa vysloví meno Ivana Christová, väčšine ľudí napadne slovné spojenie boj s kilami prehratý. Všetko však nie je len o výzore a svoje o tom vie aj Ivana, ktorá našla zmysel života inde.

Život je boj, aj pre celebritu

Mnohí z nás si myslia, že stačí vyhrať Miss a dievča je za vodou. No skutočný boj začína až potom. Z Ivany, jednoduchého dievčaťa, ktoré nemalo potuchy, ako to vo svete chodí a v čase, keď vlastne veľa ľudí nevedelo, ako to za hranicami chodí, sa z večera do rána stala celebrita, na ktorej už viac novinári nenechali suchú ani jednu nitku. Hneď po jej korunovácii ako prvej československej Miss si vyslúžila vypískanie od divákov. Kvôli práci modelky musela zase podstupovať drastické diéty, jej životom síce láska párkrát prešla, ale nikdy neostala, a tak ju radšej prestala riešiť a sústredila sa na výchovu svojej jedinej, rovnako krásnej dcéry, neskôr na podnikanie, s ktorým jej dcéra už dnes pomáha, na charitu, ktorej doslova prepadla, a popri tom všetkom odolávala nepríjemným a zahanbujúcim titulkom svojím úsmevom. 

Charita, jej poslanie a výzva

Vďaka kariére modelky sa jej otvorili dvere aj do takých oblastí, s ktorými sa predtým nestretla. Jednou z nich bola práve charita, s ktorou naplno začala po narodení dcérky a zotrváva pri nej už 20 rokov. Dôkazom jej snahy je aj založenie dvoch nadácií pre choré deti, pričom prácu s nimi a pre nich pokladá za svoje poslanie aj výzvu. Boli to práve choré deti, vďaka ktorým a kvôli ktorým sa opäť rozhodla ísť s kožou na trh v Tanci snov. 

Ivana je stále samé prekvapenie

Reakcie na to, že Ivana „sa odváži“ tancovať, nenechali na seba dlho čakať. Ona sa však nenechala odradiť, odhodila zábrany, znova ukázala svoje kyprejšie tvary v prospech dobrej veci dobre veci. A aj keď všetci očakávali na parkete ženu, ktorá sa bude asi ťažko hýbať, ona  hneď v prvý večer všetkým vyrazila dych a svojou reakciou na moderátorov komentár o tom, že chce dokázať, že na parket nepatria len ženy s ideálnymi mierami, ho odzbrojila a pobavila divákov: „Kto povedal, že nemám ideálne miery?“

Inšpirácia pre ostatné ženy 

Keby sa mnohí na ňu pozreli aj z iného uhľa pohľadu, poznali by úplne odlišnú ženu. Ivana svojím úsmevom, otvorenosťou a prístupom k životu dokáže mnohých nakaziť.