Presunúť na hlavný obsah

Priscilla Presley

podnikateľka, herečka

Priscilla Presley

podnikateľka, herečka
Miesto narodenia:
Brooklyn, New York
Partner/ka:
Richard Palmer
Rodinný stav:
zadaná
Vek:
78
Výška:
163 cm
Znamenie:
blíženci
Povolanie:
podnikateľka, herečka
Osobný web:
www.priscillapresley.com

Životopis


Priscilla pochádza z brooklynskej rodiny. Jej skutočný otec zahynul pri leteckom nešťastí, keď mala len 2 roky. O pár rokov neskôr sa jej mama znova vydala za dôstojníka vojenského letectva. S rodinou sa často sťahovali. Keď mala 14 rokov, jej otčima prevelili do Nemecka, kde sa stretla s hviezdou rock'n'rollu, s Elvisom Presleym.

Od začiatku ich vzťahu ju Elvis učil ako sa obliekať, česať, ale aj chodiť a chovať sa v spoločnosti. Po 8 rokoch svoj vzťah spečatili svadbou. Ich manželstvo trvalo 6 rokov, počas ktorého sa im narodila dcéra Lisa Marie Presley.
Po smrti Elvisa bola v rokoch 1985 až 2006 vydatá za Marca Garibaldiho, s ktorým má syna Navarona Garibaldiho.
V súčasnosti žije s hercom Richardom Palmerom a teší sa zo svojich dvoch vnúčat.

Kariéra


Po Elvisovej smrti sa začala venovať svojej kariére. Začala sa venovať karate a darilo sa jej aj v podnikaní s kozmetikou a hlavne herectvom.

Ako herečka sa najviac preslávila v kultovom seriáli Dallas, v ktorom si zahrala postavu Jenny Wadeovej. Po piatich sezónach sa však so seriálom rozlúčila, pretože nebola spokojná s tým, ako sa dej seriálu vyvíjal a už sa nedokázala stotožniť s postavou.

Ďalšie filmy, v ktorých sme ju mohli vidieť, sú Blázniva strela 2, Vôňa strachu alebo Posledný trapas. V súčasnosti sa herectvu už nevenuje, naplno sa venuje podnikaniu, v ktorom je veľmi úspešná.

Zaujímavosti


Priscila sa hlási sa k scientológom.
Jej dedko bol Nórskym emigrantom.