Presunúť na hlavný obsah

Jordan Bratman

hudobný poducent a DJ
Jordan Bratman

Jordan Bratman

hudobný poducent a DJ
Miesto narodenia:
New York
Rodinný stav:
rozvedený
Vek:
46
Výška:
170 cm
Znamenie:
blíženci
Povolanie:
hudobný poducent a DJ

Štúdium a začiatky


Začal pracovať už v šestnástich, keď sa vybral do New Yorku hľadať si prácu v nahrávacích štúdiách. Po absolvovaní „Ethical Culture Fieldston School“ v New Yorku sa uchádzal o titul bakalára na „Tulane University AB Freeman School of Business“ v New Orleanse v Louisane. Už počas štúdia vyhľadával miestnych umelcov pre „the American Sector Recording Studio“ v New Orleanse.

Kariéra


V roku 1999 sa stal vedúcim hudobnej spoločnosti A&R v DARP Music Inc. v Atlante. Spolupracoval s Pink, Michaelom Jacksonom a Christinou Aguilerou. V roku 2002 sa presťahoval do Los Angeles a založil si vlastnú manažérsku firmu. Pracoval ako konzultant pre firmu Universal Music Group a Universal Pictures pri produkovaní soundtracku „Bad Boys“.

Súkromie


V roku 2002 sa zoznámil s Christinou Aguilerou a o tri roku sa 19. novembra vzali v Napa Valley, v Kalifornii. 12. Januára 2008 sa im narodil syn Max, no v októbri 2010 sa v médiach povrávalo, že už niekoľko mesiacov žijú oddelene. Presne 14. októbra podala Christina Aguilera žiadosť o rozvod. Oficiálne sa rozviedli 15. Apríla 2011.